consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani si atunci cand simt ca prietenul meu vrea sa renunte la mine sau nu ma mai cauta, plang, ma simt trista… E normal ca ma simt “depresiva” (daca pot sa folosesc cuvantul asta)?

Terapeuti RO 8:25am Nov 3
Mesaj:
Buna. Ma numesc Stefania,am 16 ani , si, as putea spune ca am o problema… De vreo 4 luni , vorbesc cu un baiat, care este mai mare decat mine cu 2 ani. Totul bine, frumos, dar atunci cand simt ca vrea sa renunte la mine, sau nu ma cauta, cand nu-mi da importanta, ma simt trista, imi vine sa plang, verific sa vad daca este pe site-urile de socializare… e ciudat. Imi este foarte drag si m-as obijnuii cu greu sa stiu ca s-a indepartat… e normal ca ma simt " depresiva" ( daca pot sa folosesc cuvantul asta). Tot plang…

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:48am Nov 3
poate ca simti si altceva, nu numai tristete. Despre depresie sigur nu este vorba, insa am senzatia ca poate fi o teama de pierdere? Ar fi o idee sa te gandesti la ce inseamna pt tine, la un nivel profund, acele sentimente pe care le ai in acele momente; poate ai putea sa le discuti cu psihologul scolii? Nu este anormal sa te simti trista la gandul unei pierderi… nu? Succes! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile