implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 16 ani si atunci cand simt ca prietenul meu vrea sa renunte la mine sau nu ma mai cauta, plang, ma simt trista… E normal ca ma simt “depresiva” (daca pot sa folosesc cuvantul asta)?

Terapeuti RO 8:25am Nov 3
Mesaj:
Buna. Ma numesc Stefania,am 16 ani , si, as putea spune ca am o problema… De vreo 4 luni , vorbesc cu un baiat, care este mai mare decat mine cu 2 ani. Totul bine, frumos, dar atunci cand simt ca vrea sa renunte la mine, sau nu ma cauta, cand nu-mi da importanta, ma simt trista, imi vine sa plang, verific sa vad daca este pe site-urile de socializare… e ciudat. Imi este foarte drag si m-as obijnuii cu greu sa stiu ca s-a indepartat… e normal ca ma simt " depresiva" ( daca pot sa folosesc cuvantul asta). Tot plang…

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:48am Nov 3
poate ca simti si altceva, nu numai tristete. Despre depresie sigur nu este vorba, insa am senzatia ca poate fi o teama de pierdere? Ar fi o idee sa te gandesti la ce inseamna pt tine, la un nivel profund, acele sentimente pe care le ai in acele momente; poate ai putea sa le discuti cu psihologul scolii? Nu este anormal sa te simti trista la gandul unei pierderi… nu? Succes! ;)
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile