Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt baiat si am 18 ani. Am senzatia ca am personalitate dubla si sunt dominat doar de partea cea rea. Am intrat intr-o depresie adanca in care ma simt nu groaznic, ci chiar bine, este foarte straniu. Stau toata ziua in casa si nu fac absolut nimic decat sa stau pe internet.

Terapeuti.ro 8:13am May 1
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna, sunt baiat si am 18 ani. Problema mea este in mine, am senzatia ca am personalitate dubla si sunt dominat doar de partea cea rea. Eu singur nu ma inteleg, nu imi inteleg dorintele, faptele si gandurile. Am intrat intr-o dipresie adanca in care ma simt nu groaznic ci chiar bine, este foarte straniu. M-am mutat recent in Romania, nu am prieteni, sunt extraordinar de indiferent de viata mea, stau toata ziua in casa si nu fac absolut nimic decat sa stau pe internet. Sunt prea multe dureri sufletesti pe care nu le pot explica, in fiecare noapte ma culc cu speranta ca nu ma mai trezesc, desi sunt foarte credincios si nu vreau asta. Nu ma pot stapani, nustiu ce sa fac si cum sa revin la viata normala. Undeva partea mea buna este inchisa, dar nustiu cum sa o eliberez. Simt o mare nevoie de ajutor, salvati-ma va rog.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:23am May 1
te poti salva singur, insa inteleg ca ai nevoie de ajutor. Discuta cu parintii tai… sa te sustina financiar intr-o dezvoltare personala/psihoterapie, in care sa lucrezi cu tine si sa ajungi sa intelegi ce se intampla cu adevarat. Succes!

Doina Zamfirescu 8:19am May 4
Fiecare dintre noi are parti bune si mai putin bune. Schimbarile prin care ai trecut, faptul ca te-ai mutat recent in Romania si nu ai prieteni contribuie la aceasta stare. Parintii tai stiu prin ce treci? Poate ar fi indicat sa le spui si sa discuti cu ei. Daca nici atunci nu reusesti sa te simti mai bine , poate impreuna cu un terapeut lucrul acesta va deveni posibil. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita