consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si am inceput sa am o senzatie ciudata. Ma simt detasata de propriul corp si sentimentele pe care le am sunt reduse, de parca as fi altcineva. Am fost diagnosticata cu depresie severa si anxietate sociala si de curand m-am mutat in alta tara. Uneori sunt paranoica si ma gandesc doar la lucruri oribile.

Terapeuti.ro 7:31am Oct 25
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna.Am 17 ani si in ultimele saptamani am inceput sa am o senzatie ciudata.De obicei tine o zi,dispare cateva zile si iar apare. Ma simt detasata de propriul corp si sentimentele pe care le am sunt reduse,de parca as fi altcineva si nu eu insumi.Uneori sunt paranoica si ma gandesc doar la lucruri oribile. Am fost diagnosticata cu depresie severa si anxietate sociala si de curand m-am mutat in alta tara si ma gandeam ca poate din cauza asta si a faptului ca nu urmez un tratament ma simt asa. Imi este foarte frica si nu stiu ce sa fac pentru a scapa de sentimentul de detasare fizica si emotionala ; apare pur si simplu,indiferent daca sunt stresata sau nu. Ce ar putea fi si cum pot sa il opresc?


Tiberiu See 7:35am Oct 25
Bună ziua. La vârsta adolescenței se întâmplă des ca tinerii să trăiască astfel de sentimente. Eu vă recomand să faceți puțină terapie până când vă reveniți și cu siguranță o să vă simțiți mai bine. Nici o problemă psihică nu este de nerezolvat.
psih. Tiberiu Seeberger

Tudor Georgescu 7:39pm Oct 25
Poti face sport/sala zilnic. Toata energia se scufunda in celule in loc sa zboare in jurul corpului (asta legat de detasarea fizica). Cred ca ajuta si la depresie putin ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile