consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Uneori rad ca proasta si sunt foarte negativista, mama m-a lasat si nu ii pasa de mine. Stau cu tata, cu bunica si cu fratele meu mai mic. Inaintea ma taiam si luam pastile.

Terapeuti.ro 8:30am Nov 4
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Uneori rad ca proasta si sunt foarte negativista , mama ma lasat si nu ii pasa de mine .Stau cu tata cu bunica si cu fratele meu , mai mic
.M-am apucat de fumat si consider ca nimanui nu ii pasa de mine.Inaintea ma taiam si loam pastile. Ce sa fac pentru a fi mai pozitiva?


Tiberiu See 8:32am Nov 4
Vă recomand să mergei într-o terapie deoarece acest lucru are legătură cu abandonul mamei.
Cu stimă,
psih. Tiberiu Seeberger

Botezat-Antonescu Radu 8:34am Nov 4
pt inceput mergi si discuta cu un psiholog. Din modul in care ne-ai scris pare ca tratezi cu o oarecare usurinta faptul ca te taiai si luai pastile, un lucru destul de ingrijorator. Cum spune si colegul meu mai sus, cu siguranta ce simti are legatura cu mama ta si dinamica familiei in general. Curaj!

Adriana Buda 10:44pm Nov 4
Cu siguranta, un psihoterapeut poate sa te ajute sa intelegi de ce "te taiai si luai pastile" si sa intelegi ca aceste obiceiuri nu sunt o solutie pentru a indeparta suferinta pe care o simti de cand te-a parasit mama. Tu nu esti vinovata cu nimic pentru gestul ei. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile