consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 22 de ani si cand merg in locuri publice unde sunt multi oameni, muschii de la picioare se tensioneaza foarte tare, incat nu mai pot sa merg corect si nu ma simt bine in pielea mea.

Terapeuti.ro 6:24am Aug 16
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua!Ma numesc Ionut,am 22 de ani si o problema destul de ciudata care nu ma lasa sa progresez,sa am prieteni samd.Cand merg in locuri publice unde sunt multi oameni.parca simt tot felul de energii care trec prin mine.Problema nu ar fi asta ci ca atunci cand trec pe langa oameni care se uita la mine si nu numai muschii de la picioare se tensioneaza foarte tare in special de la piciorul drept incat nu mai pot sa merg corect si nu ma simt bine in pielea mea.si problema o am de la 10 ani dar acum sa agravat destul de rau.Doar foarte rar nu stiu cum printr o minune merg foarte bine nu am nicio problema in locurile publice crezand ca mi am reveni dar a doua zi sau a treia revin iara la problema.Asta e prioritatea nr unu pentru mine acum sa pot sa merg ca un om normal oriunde si oricand.Am mai cautat problema asta asemanatoare cu a mea dar nu am gasit nicio rezolvare.


Doina Zamfirescu 7:07am Aug 16
Este posibil sa fie o stare de anxietate, acest disconfort pe care il simtiti atunci cand cineva va priveste. Ce anume declanseaza aceste stari in anumite situatii veti descoperi explorand aceasta problema cu ajutorul unui terapeut.

Olimpia Ciocea 8:19pm Aug 16
Cu o mai buna autocunoastere, cu putin curaj si mai multa incredere in sine vei reusi sa depasesti acest disconfort.Poti sa te regasesti asa cum ti-ai dori alaturi de un psihotetapeut.Mult curaj si succes!

Marius Dumitrescu 9:17pm Aug 16
cea mai scurta metoda ar fi o hipnoterapie


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile