implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 60 ani, sunt pensionara, iar sotul meu a decedat de 17 ani. Ma confrunt de multi ani cu o stare anxioasa, cu frica de a iesi in lume, nu ma mai ingrijesc, ma autodesconsider…

Terapeuti RO 11:13am Sep 18
Mesaj:
Buna ziua.Ma numesc Valentina am 60 ani.Ma confrunt de multa vreme chear de multi ani cu o stare anxioasa de frica de a iesi in lume nu ma ingrijesc ma auto desconsider si mai nou am o stare nervoasa pe care nu o pot controla .Sunt pensionara .sotul meu a decedat de 17 ani.Sanatate. Va multumesc anticipat.Cu stima

Mihaela Comisel 11:17am Sep 18
Faceti-va un pic de curaj si mergeti mai intai la medicul de familie care sa va indruma spre un psihiatru unde veti primi o medicatie legata de starile dvs. Cand va simtiti un pic mai intremata, apelati la un cabinet de psihologie unde va veti trata ranile sufletesti mai vechi care v-au adus in situatia actuala. Multa sanatate!

Doina Zamfirescu 11:40am Sep 18
Subscriu la parerea colegei mele. Medicatie pentru starile de anxietate si terapie pentru a iesi din starea in care va aflati.

Cristina Cristea 12:05pm Sep 18
Parerea mea este ca , intai vizitati un psihiatru care , daca el considera , o sa va dea o medicatie potrivita, apoi vizitati si un psiholog clinician. Anxietatea poate fi depasita si fara medicamente, depinde insa de multe aspecte. Neaparat terapie .

Mar Dum 3:39pm Sep 18
Un atfel de simptom este specific varstei a treia, varsta bilantului. De cele mai multe ori sunt probleme ce tin de fiziologia sistemului nervos si se corecteaza periodic prin medicatie adecvata. Pot fi insa si evenimente din viata dumneavoastra sau ale celor dragi care v-au marcat. Dumneavoastra stiti cel mai bine daca nu, se poate merge la neurolog sau psihiatru si/sau terapeut daca este cazul.

Doctorul Terapii Complementare 10:05am Sep 19
Încercați mai întâi cura cu boabe (fructe) de Ienupăr ( Juniperus Communis) și dacă nu dă rezultae mergeți la medic. Începeți prin a mânca 4 boabe dimineața pe stomacul gol cu minim 30 minute înainte de masă. Creșteți doza în fiecare zi cu câte o boabă ( 5, 6, 7..) până ajungeți la 15 boabe, apoi scădeți câte o boabă pe zi (14, 13, 12…) până ajungeți înapoi la 4. În timpul curei nu consumați deloc carne şi reduceți prâjelile, alientele conservate, cu aditivi alimentari etc. Să auzim de bine.

Cristea Valentina 12:27pm Sep 19
Daca aveti prietene de aceeasi varsta cu dvs. invitati-le sa stati de vorba. O vizita a unei persoane care va face placere, o sa va ajute sa depasiti momentele de care vorbiti. O perioada mergeam la un azil de batrani, unde cei de acolo vorbeau cu vizitatorii sau chiar intre ei, am observat o reactie de multumire pe fetele lor. De obicei pierderea unuia din parteneri, il face pe celalalt sa sufere si asta se observa mai ales dupa atatia ani. O vizita la medicul de familie va stabili daca este nevoie de medicatie in cazul dvs si trimiterea la un specialist.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile