consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o fetita de 16 ani cu retard mintal sever, iar acum a fost diagnosticata cu depresie anxioasa severa. Plange toata ziua, nu mananca, nu mai vrea sa se miste din pat si nici sa comunice.

Terapeuti RO 8:27am Aug 25
Mesaj:
Buna ziua. Am o fetita de 16 ani cu retard mintal sever ,acum 3 luni a fost diagnosticata cu depresie anxioasa severa ,urmeaza un tratament cu amitriptilina arena 25g si neuromultivit ,plange toata ziua, nu mananca (in momentul cand vede ceva de mancare plange rau si ma roaga sa nu ii dau),nu mai vrea sa se miste (sta in pat) ,nu mai vrea sa comunice cu nimeni(e adevarat ca nu are prieteni), oboseste foarte repede si binenteles ca trebuie sa stau numai langa ea. Merge la psiholog de o luna. Va rog din suflet dati-mi un sfat. Multumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:58am Aug 25
viniti la psihiatrul Dvs sau consultati un altul

Carmen Caramlau 4:30pm Aug 25
Doamna, folositi tehnicile EFT in oglinda (tehnici de eliberare emotionala), pentru fetita dvs. Intrati pe net si cititi. E o tehnica care poate face minuni.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier