consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Intr-o seara am ametit, inima imi batea foarte tare, simteam ca nu mai pot sa respir si credeam ca o sa innebunesc.

Terapeuti RO 9:01am Dec 22
Mesaj:
Buna. Acum câteva luni am simțit ceva în piept. Aceasta stare a durat câteva săptămâni . Într-o seara când stăteam în pat am început sa amețesc, inima îmi bătea foarte tare, simțeam ca nu mai pot sa respir și credeam ca o sa înnebunesc. Nu am mai putut sa dorm bine câteva luni și am început sa ma cred nebuna sau schizofrenica. Am citit simptomele la nebunie și schizofrenie și nu prezint nici una, dar am început sa cred ca le am și eu. Va rog frumos sa ma ajutați. Nu am posibilitatea sa ajung la psiholog.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:19am Dec 22
din ce descrieti pare sa fie vorba despre anxietate, poate si atacuri de panica repetate. Consultati un psihiatru, este gratuit daca aveti asigurare de sanate. Succes!

Remus Sandu 9:45am Dec 22
Ar putea fi ‘apnee obstructivă de somn’, dar ar trebui să mergeţi la un consult pentru un diagnostic sigur. Un indice de masă corporală sau circumferinţa gâtului peste medie, ar putea predispune către probleme de genul acesta. La fel şi intoleranţele alimentare sau alergiile nediagnosticate. De exemplu sugarii sunt mult mai sensibili şi sunt chiar şi cazuri de moarte subită din cauza proteinei din lapte de vacă. La adulţi nu e chiar aşa catastrofic, dar oricum poate pune o mulţime de probleme. În egală măsură este periculos şi glutenul. http://wp.me/p48646-Wy

Grigoras Nitica 2:42pm Dec 22
Este necesar sa va controlati din toate pct.de vedere,inclusiv inima,ar putea fi vb.si de ,cum a specificat Remus,”apnee obstructiva de somn”.In caz ca nu descoperiti nimic fiziologic luati in considerare mersul la un psiholog,psihiatru.Urgent un control la inima daca nu l-ati facut,succes!

Silvia Steliana 3:11pm Dec 22
Va recomand sa faceti un control cardiologic. Multa sanatate!

Ionescu Dan 9:42pm Dec 22
wild guess – atac de panica, /anxietate generalizata, oricum cel mai bine este sa va prezentati la medic si apoi consult psihologic :)

Ionescu Dan 9:45pm Dec 22
apropo sunt curios , codul deontologic interzice facand publice informatii cu privire la pacienti /clienti stiu ca nu precizati numele persoanei dar totusi nu mi se pare moral sa dezbatem cazuri pe facebook ,e doar o parere :)

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:29am Dec 23
in primul rand nu sunt nici pacienti, nici clienti. Sunt niste persoane… care aleg sau nu anonimatul pt a prezenta o problema personala si cere sfaturi, chiar online. Nu cred ca este o problema de moralitate… sau poate ma insel… care credeti ca ar fi problema morala?

Ana Maria Ionescu 8:38am Dec 26
Este intr-adevar un episod anxios, atac de panica etc. Ia doua calmogen pe zi, sunt din plante si nu au contraindicatii, si te vei simti mai bine dupa ce vei dormi bine. Am experimentat si eu astfel de episoade cand eram ff stresata, am fost si la dr de familie,, am luat o saptamana tratament alopat fara prea mari rezultate. Nici nu le poti lua pe termen lung ca dau dependenta. La 6 ani dupa , am avut din nou astfel de stare si am rezolvat-o usor cu calmogen, si pastile de somn pe baza de plante. La mine stresul se manifesta prin lipsa somnului si de aici toate celelalte. Deci trebuie sa dormi, sa nu te mai stresezi inutil si simptomele vor disparea de la sine.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile