Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum pot depasi frica de spatii inchise?

Terapeuti RO 9:38am Feb 18
Buna ziua. Va rog sa-mi spunetzi cum pot depasi frica de spatii inchise? De exemplu nu pot merge cu liftul si incurand trebuie sa plec cu avionul? sau mai rau imi este frica atunci cand sotzia ma inchide in apartament si nu am chei. simnt ca nu mai pot,cand sunt in acele situatii simnt ca nu mai respir bine, ca nu mai am aer. Am 29 ani si patesc asta de vreo 4 ani iar pana acum 4 ani nu stiam de aceasta frica. Mai nou nu pot merge nici cu autobuzul pt ca ma gandesc ca nu pot deschide usa cand vreau eu sau si mai rau sa fie inghesuiala si sa stau in spate. Ajutatzi-ma cu ceva va rog!! Astept rasp. d-voastra pe maill: costincapraru@yahoo.com. Va multumesc!

Botezat Radu 9:47am Feb 18
mergeti la un psihoterapeut si incepeti sa discutati despre toate aceste stari. Pe termen scurt, exista tratament psihiatric pt atacuri de panic/anxietate ridicata/fobii, dar cel mai bine merg impreuna cu psihoterapia. Succes!

Viorica Petrache 3:22pm Feb 18
Se rezolvă cu psihoterapie.

Catalin Lazar 7:47pm Feb 18
Ajutati-va singur mergand la psihoterapie, trebuie sa faceti ceva concret pt dvs.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita