consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 15 ani ma chinuie atacurile de panica si anxietatea. Mi-e frica sa stau singura, sa umblu pe drum, am stari de lesin, ameteli, simt corpul ca nu mai este al meu.

Terapeuti RO 10:20am Jan 15
Mesaj:
Buna ziua ma numesc Hajnalka am 39 de ani si de 15 ani ma chinuie Atacurile de Panica Axietatea mi-e frica sa stau singura sa umblu pe drum singura am stari de lesin, ameteli, simt ca corpul nu mai ieste al meu in acele momente si se intimpla foarte des traiesc in aceasta groaza si din cauza problemelor finaciare am incetat sa mai sper ca voi mai avea vreodata o viata normala.am trei copii ei imi este foarte greu sufera si ei cu mine incearca cit pot sa stea cu mine.Va rog sa-mi spuneti exista Speranta sa mai am o viata normala?

Diana Nagy 10:25am Jan 15
Buna ziua dna Hajnalka. Speranta exista intotdeauna si va incurajez sa nu renuntati sa sperati la mai bine, insa este foarte important (dat fiind faptul ca va confruntati cu atacuri de panica de foarte multa vreme) sa consultati un psiholog. Din ce spuneti, inteleg ca simptomele sunt foarte puternice, asadar poate ar fi indicat sa consultati si un medic psihiatru care sa va prescrie un tratament medicamentos care, in combinatie cu psihoterapia, sa va ajute sa reveniti la viata normala pe care o meritati. Mult succes!

Delia Craciun Cormos 4:35pm Jan 15
psihoterapia este solutia la ceea ce traiti dumneavoastra. cautati un psiholog din orasul dvs. si adresati lui pentru o evaluare si apoi pentru interventie. numai bine!

Emanuel Prichici 8:25pm Jan 20
da, exista speranta. intotdeauna. speranta tine de credinta. frica si anxietatea si disperarea de lipsa acesteia. cere ajutor celui de sus si ti-l va da. oare credeti ca tatal meu daca veti cere paine va va da pietre? roaga-te pentru ajutor si-l vei primi. sunt sigur de asta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile