consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Tatal meu m-a batut cand eram copil, iar acum sunt depresiva, am atacuri de panica, stari de anxietate, dureri de cap. Oare sunt consecinte ale maltratarii?

Terapeuti RO 10:07am Mar 5
Mesaj:
Buna, mi-e greu sa scriu pentru ca stiu sigur ca ceva nu e in ordine insa nu stiu sigur ce. Cateodata am impresia ca sunt depresiva, altadata am atacuri de panica si stari de anxietate si nu imi pot da seama de ce… Am dureri de cap aproape zilnic si mi-am facut o gramada de analize insa au iesit toate ok. Mi-au spus ca e durere provocata psihic (analizele le-am facut cand eram in liceu; acum am 22 de ani si durerile sunt inca prezente). Oare are vre-o legatura cu faptul ca tatal meu m-a batut cand eram copil ? Pentru ca in ultimele zile am citit despre consecintele maltratarii si am gasit depresie si anxietate iar simptomele celor doua se potrivesc…

Simona Aron 9:11pm Mar 12
Simptomele prezentate şi lipsa unor cauze medicale indică o suferinţă psihologică şi este foarte posibil cauzele să se afle în copilărie, dacă ai suferit abuzuri din partea părinţilor. Adresează-te unui psihoterapeut.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile