Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm ameteala, vedere intunecata, atacuri de panica, imi tremura corpul, imi amortesc mainile si buzele. Psihiatrul mi-a recomandat Mirzaten.

Terapeuti RO 11:59am Aug 7
Mesaj:
Eu am ameteala in cap si vedere intunecata atacuri de panica imi trmura corpul si imi amortesc miinile si buzele am mirzaten de la psihiatru dar mie frica sa iau caci am tensiune mica si este la contraindicatii mie frica groaznic de ameteli va rog sa mi spuneti daca meteala din cap si vederea intunecata cu sensibiitate la lumina e de la depresie si daca incep tratamentul o sa fie bine.Ma numesc anisoara din slobozia .Va rog rsspuns rapid

Onetiu Florin 12:37pm Aug 7
ameteala si vederea intunecata pot fi cauzate de atacul de panica, insa nu explica episodul depresiv prin urmare nu cred ca un mirzaten ar fi suficient. Parerea mea ar fi consultul unui alt medic psihiatru sau unui psiholog. ca o metoda de urgenta pentru atacul de panica, incercati sa exersati o respiratie corecta, in momentele cand nu exista atac de panica si atunci cand il simtit sa aveti o punga sa respirati in ea pentru a va asculta respiratia.

Cristina Cristea 12:52pm Aug 7
Eu cred ca ar trebui sa consultati un neurolog , nu stiu daca ati facut deja asta .Ametelile pot fi si de la coloana , amortelile la fel , dar si de la o lipsa de calciu, de exemplu . Apoi , pot fi si un sindrom somatic . Oricum, recomand o vizita la un psiholog , inainte de a lua orice medicament .

Botezat-Antonescu Radu Andrei 12:57pm Aug 7
rapid va pot spune ca daca va este asa teama pt sanatatea Dvs aveti dreptul de a va interna macar cateva zile la o sectie de psihiatrie unde puteti fi supravegheata si undeva vi se poate administra un tratament care nu are contraindicatii. Succes!

Carmen Caramlau 9:03pm Aug 7
Doamna Anisoara, vorbiti cu un terapeut, povestiti-i care sunt elementele importante din viata dvs, problemele, crizele, bucuriile, fricile. Acele atacuri de panica va feresc de ceva, dar trebuie sa aflati de ce anume, iar singura e mai greu. De aceea va recomand sa vedeti un specialist. Puteti avea o viata mai buna, dar ascultati recomandarile domnilor doctori care au scris mai sus si cautati o a doua parere, urmati-o si luptati sa reveniti la normalitate. Numai bine!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile