consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 62 de ani, lucrez ca sofer si de 15 ani ma confrunt cu o boala foarte grea. Am senzatie de frig si la +20 grade, cu stare de rau aproape in fiecare zi. Analizele medicale sunt bune, dar am avut atacuri de panica cu un an in urma, am fost la psihiatru si mi s-au recomandat cipralex cu alprozolam.

Terapeuti.ro 7:29am Apr 28
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Am 62 de ani,lucrez ca sofer de 15 ani ma cofrunt cu o boala foarte grea.Am senzati de frig cu stare de rau aproape in fiecare zi.Am senzatie de frig si stare de rau si la +20 grade,cind e ma-icald transpir ma sufla vintul rece,sa-u lenjeria find umeda se repeta tragedia.Starea de rau se manifesta ca dupa administarea de medicamente de depresie la inceputul tratamentului .Alta data cind vin de la lucru cu acestea fenomene, ma pun in pat la cald ma invelesc cu plapuma transpir, si tot mie frig .Dupa trei ore incep sa revin.Noaptea daca e cald ma simt bine,Dimineata la fel.peste zi incep iara problemele.Analizele medicale sint bune.Dar am avut atacuri de panica cu un an in urma,am fost la dr psiatru mi sa recomandat cipralex 10mg una pe zi care folosesc si acuma ,cu alprozolam jumate d ,jumate seara doua luni.parca osaptamina ma-m simtit ma-i bine ,dupa la fel cum spuneam .Va rog mult, sa ma ajutati cu un sfat. VA MULTUMESC .IOAN D .


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:00am Apr 28
va recomand sa revizitati psihiatrul, sau sa consultati altul, mentionand ca va aflati intr-o perioada anxioasa si ca tratamentul actual pare sa nu fie eficient. Succes!

Doina Zamfirescu 8:20am Apr 28
Mergeti la psihiatru si puneti-l la curent cu toate aceste detalii. Poate este nevoie sa schimbe schema de tratament. Nu va mai supuneti acestui disconfort.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed