consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sotul meu acuza de cateva luni o durere in piept insotita de insuficienta respiratorie si palpitatii. Toate analizele i-au iesit bune. Medicii i-au recomandat sa mearga la psiholog, insa sotul meu nu crede in asa ceva. Nu crede ca e o boala care are legatura cu psihicul.

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna ziua.
Sotul meu acuza de cateva luni o durere in piept insotita de insuficienta respiratorie si palpitatii. Am fost la cardiolog pt examinare unde i-au facut mai multe EKG-uri si ecocardiografie, insa toate i-au iesit bune. Medicii cardiologi i-au recomandat sa mearga la psiholog, insa sotul meu nu crede in asa ceva. Nu crede ca e o boala care are legatura cu psihicul. Sfatuiti-ma cum as putea sa il conving sa mearga la un psiholog. Lipsa de aer este ce il deranjeaza cel mai mult, am facut si la plamani analize, plus analize de sange, toate perfecte. Aveti un sfat pt problema mea? Va multumesc!
 • Alexandra Donea
  Alexandra Donea Buna ziua! Asa am patit si eu, tot asa am facut analize, EKG pentru ca aveam starile acelea din senin si la fel credeam ca nu e de la psihic ci ca am probleme mai grave si pana la urma am zis “un control psihiatric n ar strica cu nimic” am ajuns si la psiholog unde mi s a spus ca sunt atacuri de panica si am primit medicamentatie. Ideea e ca nu strica cu nimic un control din potriva ajuta la gasirea problemei.Toate cele bune!
 • Cosmin Lucaci
  Cosmin Lucaci Cel mult ii puteti explica beneficiile pe care le-ar putea avea de la consultarea unui specialist (descoperirea unei tulburari psihosomatice cum ar fi atacurile de panica, terapie pentru o asemenea tulburare, e doar un exemplu) dar nu il puteti convinge mai departe de atat deoarece decizia de a consulta un specialist, fie el psiholog, psihiatru, consilier, are nevoie sa fie facuta de persoana in cauza, nu dintr-o constrangere externa.
 • Botezat-Antonescu Radu
  Botezat-Antonescu Radu si eu va incurajez sa folositi ratiunea si informarea. Crede sau nu crede, tulburarea aceasta netratata se acutizeaza si va ajunge cu siguranta la tratament psihiatric, mai puternic decat ar fi nevoie in acest moment. Este si o parte buna aici: faptul ca este sanatos fizic. Stresul poate duce la atacuri de panica – simplu. Se trateaza. Succes!
 • Ana-Maria Buzea
  Ana-Maria Buzea Buna ziua! Este posibil ca in momentele in care se inregistreaza EKG, sotul dv sa nu aiba manifestarile descrise. Exista alternativa inregistrarii EKG pe 24h cu un dispozitiv portabil. Depinde si cat de des apar manifestarile.
 • Marian Deacu
  Marian Deacu Și eu am trecut prin această situație. Am făcut analize toate au fost bune. Am ajuns la psihiatru și acum mă simt bine. Curaj că totul va fi bine. La mine a fost din cauza stresului.
 • Monica Enescu
  Monica Enescu Intrebati-l ce prefera, sa stea si sa sufere sau sa incerce si varianta asta (sa mearga la psiholog)? Alegerea e a lui!
 • Lucia Pojar
  Lucia Pojar As recomanda si analize ale functionarii tiroidei. Daca si astea sunt ok, atunci întrebați-l ce pierde daca consulta si un psiholog.
 • Violeta Mancas
  Violeta Mancas Buna ziua,
  Cand o sa ajunga sa-i incurce foarte tare viata, o sa mearga singur. Revedeti filmul “Nasul la psihiatru”. Are 3 parti.
  Succes!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile