consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 23 de ani și am dureri cronice pelvine. Niciun medic nu găsește cauza. Mi s-au dat niște medicamente, dar doar calmeaza durerea.

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
23,feminin. Salariata si studentă. Ma confrunt cu dureri cronice pelvine si mi am facut numeroase analize si niciun medic nu gaseste cauza. Simt ca innebunesc in starea asta. Mi s au dat ceva medicamente, dar doar calmeaza durerea.
 • Psihoterapeut Olimpia Ciocea
  Psihoterapeut Olimpia Ciocea Daca nu s-a găsit o cauza anume, posibil sa fie o somatizare, discutati si cu un psihoterapeut.
 • Daniel Mois
  Daniel Mois Dacp credeți că poate exista o componentă psihiologică, sau cauzele să fie pe bază de stres, puteți începe un proces terapeutic. uneori stresul se poate transforma înafecșiune sau în durere fizică, și asta se numește SOMATIZARE.
 • Florica Sofia Maria
  Florica Sofia Maria Te-as sfstui sa consulti un medic specialist in endometrioza. Nu stiu ce simptome ai nu ai dat prea multe detail. Endometrioza nu iese la analize si uneori nu se vede la ecograf depinde unde e localizata.in tesaturi sau organe.
 • Marilena Popa
  Marilena Popa Buna ziua, daca se invalideaza toate posibilele diagnostice avem de-a face cu un simptom psihogen coversiv. Mai bine decat pot eu explica, va recomand sa cititi acest articol, Tulburarea conversiva – isteria Fiind o femei tanara si data fiind localizarea simptomului dumneavoastra, ma gandesc la ceva legat de sexualitate, reproducere, ceva din aceasta zona. V-as sugera sa tineti si un jurnal sa incercati sa identificati cand anume aveti aceste dureri, poate le puteti lega de vreun context din viata dumneavoastra. Va sfatuiesc deasemenea sa apelati la psihoterapie. Numai bine!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile