Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un baietel de 3 ani si 3 luni. Daca n u ii convine ceva incepe sa se traga de fata, de obraji, sa isi dea palme si sa urle. Am inceput sa il pedepsesc, sa nu il mai las la desene sau la ce ii place.

Terapeuti.ro 8:19am Apr 27
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua!
Am un baietel de 3 ani si 3 luni. In ultimele luni..daca n u ii convine ceva…sau daca i se pare lui ceva..ca se uita cineva la el, sau daca il cert..incepe sa se traga de fata, de obraji,sa isi dea palme si sa urle. Am vorbit mult cu el, i-am explicat de ce sa nu se mai loveasca. Cand se enerveaza iar se loveste. Nu mai stiu cum sa gestionez aceasta situatie…am inceput sa il pedepsesc..sa nu il mai las la desene..sau la ce ii place..
Va multumesc..


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:23am Apr 28
ma gandesc ca ati putea merge de cateva ori cu el la un psihoterapeut specializat pe aceasta categorie de varsta si sa ii lasati sa interactioneze pt a-i putea evalua mai bine situatia. Fac aceasta recomandare pt ca este mult mai ok o astfel de evaluare decat o serie de sfaturi probabile online. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita