Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Baietelul meu de 3 ani a inceput sa planga isteric la gradinita si sa faca pipi pe el. Imi spune ca ii este frica de un domn cu “bormasina care face zgomot”. Acasa nu are aceste manifestari.

Terapeuti.ro 8:57am Nov 25
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Am un baietel de 3 ani si 4 luni si de ceva vreme plange la gradinita doar cand merge la masa cu toti copiii si de multe ori nu se cere la toaleta si face pipi pe el. Am incercat sa aflu de la el de ce face aceste lucruri si imi raspunde ca asa vrea el sau ca ii este frica de un domn cu “bormasina care face zgomot”. Am incercat in fel si chip sa-i explic si eu si doamnele educatoare ca nu vine nimeni, ca nu- i face nimeni nimic. In zadar. Plange isteric la masa de pranz. In rest nu am nici o problema cu el. Acasa nu are aceste manifestari. Cum sa il fac sa nu mai planga si sa nu mai faca pe el. Mentionez ca nu s-a comportat asa la inceputul anului scolar.


Marilena Popa 9:49am Nov 25
Copii fac asocieri și raționamente care pot părea bizare sau de neînțeles pentru adulți. Este posibil sa fi văzut pe cineva cu o bormașina și sa fi perceput ca ceva amenințator. Sfatul meu este sa apelați la consiliere de specialitate.

Georgescu Diana 10:42am Nov 25
E clar ca are o frica. Vedeți sa nu se fi intamplat ceva la grădinița. Faptul că face pe el e o frica


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita