consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Curs de formare profesionala: Coaching 4 x 4 | din 27 martie 2014, Bucuresti

Curs de formare profesionala: Coaching 4 x 4 – din 27 martie 2014, Bucuresti

Coaching 4 x 4
Stii, acest text de promovare ti s-ar putea parea prea lung, dar nu este destul de important sa te informezi cat mai bine cand vine vorba despre un curs care te poate ajuta toata viata? Ce inseamna 1-2 minute in plus, in comparatie cu anii de care te vei bucura de noile cunostinte si abilitati dobandite la Coaching 4 x 4?
Te invit la un curs din care poti merge mai departe in profesia ta, avand la indemana patru programe diferite de coaching, ce pot fi imbinate oricand in sedintele de psihoterapie sau consiliere desfasurate in cabinet. Care este asemanarea dintre un coach care foloseste tehnici din psihoterapie si un psihoterapeut care apeleaza la metode din coaching? Ambii sunt agenti ai schimbarii si dezvoltarii personale, ambii au clienti multumiti.
Toate programele Coaching 4 x 4 vor aduce claritate, usurinta si performanta pentru pacienti, in orele in care tu le acorzi suport profesional de cea mai buna calitate, la potentialul tau maxim de agent al schimbarii.
Stiu, pretul ti s-a parut intotdeauna un obstacol, dar nu este destul de important pentru cei care apeleaza la tine sa iti plateasca sedintele dupa ce primesc directii noi, si asta pentru ca tu vei beneficia de patru tehnici noi?
Tot ce ai nevoie la inscriere este sa recunosti in tine cele trei calitati de baza pentru un profesionist, indiferent de nivelul atins, deoarece oricum ti le vei dezvolta surprinzator de mult in timpul cursului Coaching 4 x 4.
Curiozitatea
Sunt multi agenti ai schimbarii care pun in fruntea listei de atuuri profesionale intuitia, ceea ce este foarte bine atunci cand o transformi cat mai repede si mai voalat in curiozitate. La ce bun un “feeling” sau un “insight” in mintea si corpul tau daca nu iese de acolo pentru clientul tau?! (In paranteza fie spus, Richard Bandler proceda la fel cu scepticismul, tot la verificarea senzoriala ajungea, scotea “semnalul” din interior trimitandu-l in exterior, spre client, sub forma de intrebare insotita de expresivitate.)
Sa fii curios inseamna sa privesti clientul cu ochii larg deschisi, sa ii adresezi intrebari, sa exprimi interesul pentru lumea lui interioara. Cand esti curios sa afli despre problemele si obiectivele lui, iti indrepti atentia spre acesta pe toate canalele senzoriale pentru a primi raspunsurile potrivite la momentul potrivit.
Apoi, sa nu te miri cand persoana din fata ta devine deodata curioasa cu adevarat fata de resursele aflate in interiorul sau, odata ce folosesti oricare din programele de Coaching 4 x 4!
Ospitalitatea
Cand ti-ai facut bine treaba si ai pus o intrebare pacientului tau, fii atent la ce urmeaza sa vezi si sa auzi. E ca la cinema: daca pierzi secventa sau o uiti, trebuie sa mai platesti o data biletul, uff!
Ospitalitatea inseamna (1) sa fii receptiv la tot ce vine din exteriorul tau, (2) sa poti primi, apoi (3) tine minte. Trebuie sa fii o gazda buna a lumii interioare a celui din fata ta, sa o preiei, sa o accepti, sa o validezi. Daca nu tu, atunci cine? Daca nu “acum si aici”, atunci cand si unde?
Stiu, intuitia ta este in repaus acum, dar odata ce ii dai si ei noile informatii primite, devine activa si iti permite sa o transformi in curiozitate si… curaj! Coaching 4 x 4 nu te lasa la greu, te sustine, trebuie doar sa vrei.
Acum, sa nu te miri cand vei observa, sedinta dupa sedinta, cum creste increderea in relatiile tale de suport, de invatare si dezvoltare.
Curajul
Toti am avut in jurul nostru colegi de formare profesionala care au ezitat sa deschida usa cabinetului pentru clienti. Au gasit motive si motive pentru a amana, a refuza, a minimiza curajul necesar sa faca si un business din asta.
Eu vorbesc despre alt curaj: curajul de a pune urmatoarea intrebare, de a ghida cu o tehnica, de a propune un exercitiu, de a initia schimbarea cu adevarat in lumea interioara a clientului, cu ajutorul programelor structurate si deschise, bazate pe logica si creativitate din pachetul Coaching 4 x 4. Cand esti o gazda curioasa si buna, faci “pacing” (insotesti), cand ai curaj, faci “leading” (ghidezi). Cred ca poti face asta nu de ieri, de azi, nu-i asa?
Pachetul Coaching 4 x 4
Ai curiozitatea sa afli mai multe? Esti o gazda buna pentru ceea ce primesti de la ceilalti? Cum stii ca ai curaj sa faci urmatorul pas?
Iata ce poti invata in grup si apoi practica in cabinetul tau:
Modulul 1, Obiectivul bine formulat – program util pentru stabilirea obiectivului, detectarea problemelor, trasarea pasilor de actiune, alaturarea resurselor, eliminarea obstacolelor, consolidarea credintelor potentatoare si slabirea celor limitative, integrarea experientei interioare (ganduri, emotii) cu cea exterioara (comportamente).
Modulul 2, Modelarea resurselor de excelenta – atunci cand ai avut succes intr-un domeniu sau stii pe cineva care a obtinut rezultatul dorit, poti modela abilitatile, comportamentele, astfel incat sa reusesti din nou, in noul obiectiv.
Modulul 3, Ingineria emotiilor – program util si eficient pentru lucrul cu emotiile, cu o tehnica pe cat de simpla, pe atat de pragmatica. Se poate aplica si conversational in situatii de networking.
Modulul 4, Motivatie – program de preluare din mers a motivatiei clientului si folosire a informatiilor pe parcursul urmatoarelor sedinte de cabinet.
Serii de formare (Bucuresti)
Pentru multi, pare imposibil sa isi faca timp sa ia o ora din rutina zilnica si sa si-o daruiasca pentru invatare. Totusi, niciodata nu este prea tarziu sau prea devreme pentru a primi cele patru teme diferite. Asa cum nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma si conteaza doar cand vrei sa incepi si poti alege acum.
Joia, orele 1700-2100
Modulul 1@27 martie –> Modulul 2@3 aprilie –> Modulul 3@10 aprilie -> Modulul 4@17 aprilie
Sambata, orele 0900-1300
Modulul 1@29 martie -> Modulul 2@5 aprilie –> Modulul 3@12 aprilie –> Modulul 4@19 aprilie
Pret & plata. Discount
Cand faci o investitie serioasa in ceva la fel de serios inseamna ca iti pasa de munca ta si de clientii tai. Si eu am facut la fel. Si tu poti recuperat totul de la primul client, in trei-patru sesiuni de coaching/terapie. Restul este profit.
305 lei – seria de sambata
275 lei – seria de joia
Plata se face integral in avans, pana la data inceperii primului modul.
Discount pentru recomandari si promovare: 10% pentru tine + 10% pentru un coleg/prieten (o singura reducere de 10% pentru o persoana, nu se cumuleaza).
Coaching – Consultanta
In primele 30 de zile de la ultimul modul, poti beneficia gratuit de o sedinta de coaching sau consultanta de 90 de minute pentru clarificari (L-V, orele 08:30-14:30). Sau ne reintalnim in grup, pentru feedback.
Inscrieri rapide
Telefon 0726-315-086
E-mail: coaching@nlpburo.ro
Informatii despre alte programe: www.nlpburo.roLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier