implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 17 ani si colegii isi bat joc de mine, imi zic ca “put” , “spala-te”, dar ei nu isi dau seama ca eu fac cate 2 dusuri pe zi, dar la ei tot zic ca miroase si isi bat joc de mine.

Terapeuti RO 9:11am Dec 9
Mesaj:
Salut am 17 ani si sunt in clasa a XI-a , din clasa IX , colegii isi bat joc de mine, si in fiecare an imi zice ca “put” , “spalate” , dar ei nu isi dau seama ca eu fac cate 1-2 dusuri pe zii , dar la ei tot zic ca miroase si isi bat joc de mine, eu nu stiu cat mai pot rezista cu ei, le intorc spatele , nu ii bag in seama, dar tot isi bat joc de mine. O solutie daca se poate va rog frumos?.

Aurelia Ciobanu 9:27am Dec 9
Buna. Tu simti ca ar fi ceva in neregula cu mirosul corpului tau? Spui ca desi faci cate doua dusuri pe zi, colegii tai spun in continuare ca mirosul tau este unul neplacut. Daca tu simti ca ar fi ceva in neregula cu mirosul natural al corpului tau, in ciuda igienei frecvente, poate ar trebui sa mergi la un medic. In caz contrar, daca nu exista motive obiective pentru care colegii tai aleg sa fie atat de transanti, poate ar fi bine sa ii infrunti si sa afli care sunt de fapt motivele pentru care te agreseaza astfel. Indiferenta ta prelungita nu face decat sa ii incurajeze intrucat o interpreteaza ca pe o slabiciune, iar dovada sta faptul ca situatia ta s-a prelungit deja foarte mult.

Neli Pena 11:34am Dec 9
Vorbeste cu medicul de familie despre asta. Poate e nevoie de un cunsult endocrinologic sau dermatologic. Mult succes1

Antoniu-Viorel Butnaru 10:33am Dec 10
colegii tai toxici,trebuie tratati cu parfum de ceapa si usturoi , mananca ca este sanatos si nu v-ati nascut impreuna , vor pleca pe rand din viata ta …agreseaza-i si tu, vezi care este liderul de grup si dai cu zeama de ceapa sai usturoi dintr-un flacon de parfum vechi .

Antoniu-Viorel Butnaru 10:38am Dec 10
se scrie ….” spala-te “, loveste-i cu note bune la invatatura , nu te lasa calcata in picioare , reactioneaza ca si ei” put ‘ LA CREIER – SUCCES !!!

Daniel Mois 3:59pm Dec 10
Mirosul neplacut vine din INTERIOR. Detoxifierea e una din solutii. Transpiratia acida si urat mirositoare va dispare cand detoxifierea va avea efect. Mai e nevoie sa inveti sa relationezi corespunzator cu cei din jur, daca vrei contacteaza-ma.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile