consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mama mea nu se simte bine de un an si jumatate, desi am fost la psiholog, internist, endocrinolog. Nimeni nu ii gaseste nimic. Simtomele sunt frisoane alternand de la cald la foarte frig, transpiratii abundente, tremur, lipsa de pofta de mancare, dar senzatie de foame, ameteli, lipsa fortei in picioare, insomnii, disconfort general, palpitatii.

Terapeuti.ro 9:00am Apr 29
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Indrumati-ma catre un doctor!!!!

Mama mea nu se simte bine de un an si jumatate am facut tot felu de analize si am fost si la psiholog, internist, endocrinolog nimeni nu ii gaseste nimic. Are 53 de ani si multi din doctori au zis ca o parte din simtome se datoreaza menopauzei, dar mi se pare tare ciudat ca starea ei in loc sa se amelioreze este tot mai rea. Simtomele prezentate sunt frisoane alternand de la cald la foarte frig, transpiratii abundente, tremur, lipsa de pofta de mancare dar senzatie de foame, ameteli, lipsa fortei in picioare, insomnii, disconfort general, palpitatii (desi la cate ecg-uri a facut toate au iesit ok). Sunt perioade in care isi revine dar sunt scurte. Va rog dati-mi si mie un sfat deoarece medicul de familie mi-a zis ca nu are ce sa ii faca. Ar mai fi si alte detalii dar im mare asta este.

Multumesc anticipat.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:03am Apr 29
medicul de familie ar putea sa va dea o trimitere catre un psihiatru. Din ce descrieti pare sa fie un episod anxios… insa o evaluare psihiatrica ar fi mult mai exacta

Carmen Badea 9:11am Apr 29
Până la psihiatru, e de văzut dacă s-au realizat, în prealabil, un consult neurologic și un consult imunologic. Trebuie excluse bolile degenerative demielinizante și bolile sistemice de gen boală lupică. În absența tuturor acestora, ne putem gândi și la consultul psihiatric.
Nu se exclude nici o suferință tiroidiană.
Dacă puteți, solicitați o internare la Spitalul Clinic Colentina, secția imunologie.

Doina Zamfirescu 9:37am Apr 29
A discutat cu medicul de familie despre modificarile care apar la menopauza? Pentru ca ele exista. Perioada de trecere la menopauza este destul de inconfortabila si este insotita de simptome asemanatoare celor descrise de dvs.In paralel puteti efectua si alte investigatii care sa elimine potentialele afectiuni fizice.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed