consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Lucrez in Marea Britanie si sunt foarte stresata ca fetita mea de 1 an nu este langa mine. Problema mea este insa ca nu mi-a mai venit menstruatia si am foarte des dureri de burta…

Terapeuti RO 7:28am Sep 12
Mesaj:
Buna ziua ma numesc anda, lucrez in Marea Britanie , sunt casatorita am o fetita de 1 anisor si am nevoie de un sfat st foarte stresata ca fetita nu este langa me tot tmp ma gandesc la ea daca este bine si etc.problema mea este urmatoarea pana in luna lui iulie mia venit menstruatia de 2 ori p luna insa acum in august nu mi.a venit menstruatia suntem in sept si mie insa nici acum n maii venit menstruatia mi.am facut si un test de sarcina si mia iesit negativ .oare ce se intampla c mine? Inca ceva eu am cezariana facuta am dureri foarte des de burta

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:55am Sep 12
nu avem de unde sa stim ce se intampla cu Dvs. Incercati totusi sa mergeti la un specialist, mai ales ca a va face griji fara analize concrete nu are cum sa va faca bine. Succes!

Doctorul Terapii Complementare 9:45am Sep 12
Mergeți la un ginecolog să vă vadă, s-ar putea să fie doar o întârziere, dar s-ar putea la fel de bine să se instaleze o menopauză timpurie și va trebui tratată. Reveniți cu un diagnostic exact.

Luminita Carmina Codrescu 10:04am Sep 12
buna Anda, durerile de burta nu sunt normale, chiar pentru o sarcina. Ginecologul poate depista cauza problemei. Stresul pe care il resimti vizavi de fetita ta este normal, dar gandeste-te ca ea simte de multe ori mai rau. Este perioada in care ar trebui sa fii langa fetita ta, CHIAR DACA este mai greu din punct de vedere financiar. Succes!

Georgiana Voinea 6:46am Sep 13
Fetita are nevoie de o mama puternica si curajoasa ! Succes !

Viorel Mocanu 10:44am Sep 13
Nu ati precizat virsta ca sa se poata lua in calcul o eventuala menopauza fie ea si precoce… sint mai multe aspecte legate de intirzierea menstruatiei luind in calcul de la o infectie in componenta aparatului genital… pina la un “picior de barza” – a se repeta un test de sarcina :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed