consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 36 de ani si probleme cu menstruatia. Am fost diagnosticata cu sindrom premenopauza, ovarele disfunctionale si atrofiate cam jumatate. As vrea sa incerc un tratament naturist. Doctorul ginecolog mi-a spus ca e pe fond de stres..

Terapeuti.ro 8:39am Nov 6
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Ma numesc Georgiana, am 36 ani si pb cu menstruatia. Am fost diagnosticata cu sindrom premenopauza, ovarele disfunctionale si atrofiate cam jumatate . Am tratament hormonal cu Duphaston, doua luni, doua pastile pe zi si nu as vrea sa.l incep pt ca sunt indoita si as vrea sa incerc cv naturist poate se rezolva .Mentionez ca am o nastere naturala la 24 de ani, pana acum jumatate de an CM regulat, nu am luat anticonceptionale de ~10 ani si nu stiu unde sa apelez. Imi vine de doua ori pe luna, urmatoarea nu vine. …Dr ginecolog mi.a spus ca e pe stres acest lucru. ..:(Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, sa gasesc o solutie. .Multumesc!


Serban Tamara 8:59am Nov 6
Sì è am luat medicamentul ăsta. ..mi la prescris un doctor ginecolog. Dar 1 pastila pe zi.din cauza dereglări menstruale.pentru 3 luni de zile am luat

Psihologul Va Raspunde 9:59am Nov 6
Incepe sa lucrezi si asupra stresului… sunt metode, tehnici, psihoterapeuti dispusi sa te ajute.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier