consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

A inceput sa se instaleze treptat o hipoacuzie la urechea stanga, insotita de tinitus.

Terapeuti RO 6:26am Sep 30
Mesaj:
Am 45 de ani, sexul masculin, iar cam pe la sfarsitul lui 2004 am fost diagnosticat cu sindromul Menier. Atunci, pe parcursul catorva luni, am avut episoade cu ameteli si stari de voma, cand ma simteam foarte rau, incepand sa se instaleze treptat o hipoacuzie la urechea stanga, insotita de tinitus. Pe parcursul acestor ani, s-au repetat starile de rau, cu ameteli, etc, cam in numa de 3 sau 4, pe an. Tinitusul nu a incetat nicicand. De vreun an, fiind in concediu la mare, am simtit instalarea tinitusului si la urechea dreapta, mai incet, este drept, iar acum il simt in tot capul…Uneori mai tare, insotit de zgomote pulsatile sau asemanatoare zgomotului unui motor, alteori ca un fasait, mai usor de suportat. Auzul a inceput sa diminueze la urechea dreapta, la cea stanga fiind aproape de zero.

Investigatii am facut nenumarate, la neurolog, la orl, tomografii, rmn, radiografii, analize de sange, etc…

Ca si tratament, iau de 10 ani betaserc de 8mg, am facut injectabil vitaminele b1 si b6, antiinflamatorii. Pentru tensiune, ca si ea a inceput sa creasca iau 1/2 tritace 2,5mg. Am luat vitamine, bilobil de 40mg, Ca, Mg, Zn, sau MagneB6, toate fara efect, sau care m-au ajutat totusi sa imi desfasor activitatea, drept, cu ceva ameteala si zgomot la bord. Mai iau distonocalm, cam 1/zi, daca pulsul depaseste 100batai/min. Rareori, 1/2 pastila sanval pentru somn.

De fumat, fumez. Cafea, beau. De sofat, sofez, de stresat, ma stresez. Sunt obiceiuri la care nu pot renunta, decat daca cineva m-ar sigila cumva.

Ce ar mai fi de facut?

Va multumesc si va doresc multa sanatate!


Doctorul Terapii Complementare 8:15am Sep 30
În primul rând să reduci doza de chimicale (medicamente) și în loc de distonocalm să iei Tinctură de Talpa Gâștii, iar pt tensiune Tinctură din flori de Păducel, de 3 ori pe zi câte 2 ml din fiecare într-un pahar cu 100 ml apă cu minim 20 min inainte de mâncare, pe stomacul gol. Pt fumat și celelalte obsesii, caută un psihoterapeut care lucrează cu hipnoza.

Alexandra Badau 12:14pm Sep 30
Prin hipnoza ai putea fi invatat sa dobandesti abilitatea de a ignora tiuitul din urechi si sa regasesti linistea si confortul adus de ea.

Remus Sandu 3:23pm Sep 30
Citiţi şi studiul de aici, şi mai ales zona comentariilor, unii au reuşit prin câteva soluţii simple. http://wp.me/p48646-1Gi Cât despre cafea şi tutun, cred ca trebuie să decideţi după o scurtă perioadă de abstinenţă, cu siguranţă contribuie pentru simptome. ** Presupun că Astaxantin v-ar fi de mare ajutor prin efectul neuroprotector, dar ca orice antioxidant nu prea se înţelege cu tutunul http://www.suplimente.ro/blog/2011/05/astaxantina-antioxidant-natural/


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile