consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 35 ani si 2 nasteri prin cezariana. Sunt in Italia si am avut sangerari la 3 zile dupa ciclu. Am o programare la ginecolog, dar este abia peste 20 zile…

Terapeuti.ro 7:48am Jun 25
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

buna ziua, am 35 ani, 2 nasteri cezariene la 30 si la 32 ani, hernie de disc L3-L4, L4-L5,L5-S1. de 4 ani de zile i-au anticonceptionale" Etinilestradiolo e Gestodene 30mcg/75 mcg", deoarece sunt in Italia, pana acuma nu am avut nici o problema, dar acuma am avut sangerari la 3 zile dupa ciclu, fac activitate fizica- mers pe bicicleta in casa 30-45 min/zi, 100 abdomene; am o programare la ginecolog, dar este abia peste 20 zile, as vrea sa stiu daca am motive de ingrijorare. Specific ca am facu un test Papa Nicolau in urma cu 9 luni si a iesit negativ.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:51am Jun 25
desi sistemul roman este blamat sunt sigur ca in 20 zile aveti timp sa zburati pana in Romania, sa aveti un control ginecologic competent si sa va intoarceti in Italia. Ideea este ca trebuite sa va vada fizic un specialist! Succes!

Costache Pupaza Ramona-Mariana 10:07am Jun 25
Sistemul este blamat dar sunt foarte multi medici buni..


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile