implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMi-am decalotat organul genital, iar acum a ramas decalotat, ma strange puternic si ma doare.

Terapeuti RO 12:43pm Jun 2
Mesaj:
Domnule/doamna doctor ma confrunt cu o problema delicata si anume mi-am decalotat penisul pentru ca se stramtorase pielea iar acum a ramas decalotat si ma strange puternic si ma doare.Ce se poate face pentru a evita interventia chirurgicala?

Viorel Mocanu 12:54pm Jun 2
Cit mai rapid la medic daca mai ai nevoie de penis.. daca nu, lasa-l ca oricum se necrozeaza si tot la medic vei ajunge sa-l taie sa nu faci septicenmie… Ce este acolo se numeste FIMOZA… iar acum in cazul dumneavoastra doar chirurgical se mai poate pentru ca face staza si se "invineteste capul glandului"… Decalotarea penisului se invata de mic copil pina la maxim 2 ani de catre parinti care la baita decaloteaa incet incet penisul… Crezi ca la o virsta matura partenera de viata "isi mai pierde vremea" cu decalotarea ?! :)

Ioana Predi 2:28pm Jun 2
Prin manevra pe care ati facut-o este impiedicata circulatia la nivelul penisului, urmarile putand fi grave la nivelul tesutului local! De URGENTA la urolog!

Cristina H. B. Docan 5:01am Jun 3
Medicii sint (si ei) oameni, pregatiti (macar teoretic) mai mult decit oricine sa va ajute fara sa va judece… :) Sa n-aveti indoieli, nu sinteti primul pe care il consulta, mergeti cu incredere!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile