implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm mers cu autocarul aproape 13 ore si a doua zi aveam pulpa piciorului amortita. Nu mi se mai dezmorteste si ma doare.

Terapeuti RO 7:58am Jun 13
Mesaj:
Buna seara ! Numele meu este elena .Am fost intr-o excursie , saptamana trecuta si la intoarcere am mers cu autocarul aproape 13 ore. Am facut doar mici pauze pentru nevoi personale.Cand am ajuns acasa , m-am culcat , iar cand m-am trezit aveam pulpa piciorului drept amortita .Dar numai pe partea din fata .De la incheetura piciorului, din partea de sus , pana la genunchi ,dar numai pe partea din fata ,si nu mi se mai dezmorteste , si doare si daca ma ating si daca nu ma ating .Ce poate fi ? Ce pot face ca sa-mi treaca amorteala ?

Grigoras Nitica 2:14pm Jun 13
Luati legatura cu doct.dvs,in urma unor analize se poate descoperii daca-i vb.despre o circulatie proasta sau altceva….

Viorel Mocanu 7:03pm Jun 13
pot fi 3 cauze: 1.circulator sa fie o problema pe femurala insa piciorul care devine ischemic isi schimba si culoarea; 2. nerv prins – o hernie de disc inalta T8-T10 doar daca ai portat pozitia corecta a coloanei vertebrale; 3. infectios – daca ai fost intepata-muscata de vreo insecta in special cele de iarba
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile