consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt un barbat de 30 de ani si am 1,83, dar nu pot sa urc mai mult de 72 de kg. Sa incerc cu Naposim?

Terapeuti RO 7:55am Jun 11
Mesaj:
Buna ziu! Am o problema cu greutatea mai mult de 72 de kg nu pot sa urc(sunt barbat 30 de ani) am 1,83 m si am incercat toate vitaminele si tatamentele existente in farmacii. Nu stiu ce sa mai fac ca sa ma ingras ,un sfat daca se poate (oare sa incerc cu Naposim)?

Paula Ţintă 7:58am Jun 11
Terapia Bowen te poate ajuta sa-ti autoreglezi corpul. Incearca. Terapii Bucuresti Bowen Craniosacral

Florin Panoiu 8:00am Jun 11
Te simti rau avand masa asta? Un nutritionist ai vizitat?

Remus Sandu 8:22am Jun 11
Mai bine încercaţi să preveniţi variaţiile inutile de insulină şi cortisol, fiindcă nişte valori relativ scăzute sunt pilonii unui metabolism eficient. Un hormon te construieşte, iar celălalt te distruge. De exemplu când cineva este stresat, trece într-o stare catabolică. Adică aţi putea încerca foarte uşor o dietă low-carb.

Apropo de Naposim cred că merită citit aici http://www.getfit.ro/sanatate/steroizi/naposim.html
Mai bine aţi folosi enzime digestive şi alte suplimente importante, dar alese şi combinate inteligent.

"S-a constatat o imbunatatire a fortei si o crestere in masa musculara doar prin introducerea enzimelor ca suplimente la fiecare masa, lasand antrenamentele si compozitia meselor neschimbate." http://www.getfit.ro/suplimente/suplimente-suplimente/enzime.html


Ramona Chiriloiu 6:30pm Jun 11
Un nutritionist ar fi o solutie. In urma unor teste si unei anamneze amanuntite, se poate descoperi cauza. De asemeni, as indrazni sa va recomand sa cautati un terapeut al metodei Calatoria, dupa Metoda The Journey a lui Brandon Bays. In urma unor evenimente din viata mea din urma cu aproximativ 4 ani, am pierdut in greutate 3 kg (de la 45 la 42 kg/ 156cm), care la greutatea aceasta sunt foarte vizibile. 4 ani am incercat orice sa revin la greutatea mea optima. In mai am fost la seminarul lui Brandon Bays in Romania si acolo am aflat ce problema a blocat asimilarea si mi-a dezechilibrat corpul si am rezolvat-o. Intamplator m-am cantarit azi si am 45,7 kg. Cititi despre subiect si daca rezoneaza cu ceva diin dumneavoastra, incercati. Sunt si terapeut, pe langa experienta personala cu aceasta metoda.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile