consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

As vrea sa iau fructe de goji pentru slabire, dar am auzit ca nu sunt bune impreuna cu pastilele de subtiere a sangelui.

Terapeuti RO 6:59am Sep 30
Mesaj:
Buna ziua am o întrebare la dvs. Acum un an jumate am făcut un avc fără vas de sânge spart doar din cauza ca am avut sângele îngroșat. Acum sunt pe tratament cu sintrom.întrebarea e următoarea as vrea sa mai slăbesc un pic si vreau sâni cumpăr niste fructe de goji dar am citit pe net si nu sunt bune împreună cu pastilele pt subțierea sângelui scazandule din eficienta.este adevărat? Ca sa numi din cumpăr sa numi fie bune sami fac rău cu mâna mea ce ma sfătuiți? Mulțumesc

Clau Anki 9:35am Oct 1
Intreaba medicul sau persoane avizate care cunosc interactiunile dintre substanta activa a medicamentului si substantele continute in diverse alimente sau suplimente alimentare. Aici vei putea obtine cele mai multe pareri personale si mai putine concluzii stiintifice. Sanatate multa!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile