consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Acum cateva zile, cand m-am ridicat, am urcat scarile, iar dupa 3 secunde nu am mai vazut si auzit nimic. Am fost inconstient cateva secunde, apoi totul a revenit la normal.

Terapeuti RO 8:40am Sep 10
Mesaj:
Buna ziua!
Am urmatoare problema:
Am 23 de ani acum cateva zile lucram cu tatal meu la casa mea , am luat o pauza la un moment dat iar apoi cand m-am ridicat am urcat scarile ,iar dupa 3 secunde nu am mai vazut ,auzit nimic pe scari eu prinzandu-ma cu bratul de un stalp de la scara.Adica am fost inconstient pentru foarte putin timp sa zic inca 4 secunde apoi totul a revenit la normal.
Mentionez ca am mai avut niste probleme asemanatoare aveam impresia ca nu mai pot respira ,ca imi inceteaza din bataie inima cineva mi-a spus ca sunt atacuri de panica pe iarna au fost mai dese apoi nu am mai avut de curand.
In continuare mentionez ca fumez aproximativ 15 tigari zilnic in zilele “mai grele” avand alte zile cand nu fumez decat 4-5,de baut doar la festivitati sau ocazional cate-o bere.
Este prima data cand mi se intampla asa de grav sa zic pentru ca am mai avut stari de ameteala si pierderea vazului pentru o clipa dar nu am pierdut total controlul corpului ca acum!
Probleme personale ar fi destule provin dintr-o familie mediocra , am fost plecat afara odata la 19 ani pentru 4 luni apoi acum la 23 pentru 2 luni ,sunt slab de statura am 1,78 si 58-60 kg ,la facultate am incercat mai multe acum sper din tot sufletul sa reusesc sa termin ,urmeaza sa ma angajez pentru 3 zile pe saptamana alaturi de tatal meu facultatea gasind la FR .
Un raspuns mi-ar fi de mare ajutor ! Nu prea am avut timp sa ma duc la doctor am ignorat problema momentan nu am absolut nimic nu am mai avut probleme!
Multumesc !

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:56am Sep 10
ar fi bine sa iti faci timp sa mergi la doctor pt ca noi consultatii medicale online nu pre iti putem da. Ar fi indicat totusi sa faci pt inceput niste analize de sange si preferabil macar un consult la medicul de familie care sa te indrume mai departe. Succes!

Cristina Cristea 10:57am Sep 10
Medicul de familie va sti unde sa te indrume. Oricum, un consult neurologic, poate un RMN,….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed