consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am senzatie de rau de la stomac, cu amortirea fetei, de parca ar fi fost arsa de soare, aparitia unor pete rosii pe fata si piept, cu senzatia de mancarime usoara, si pusee de hipertensiune.

Terapeuti RO 9:55am Jul 23
Mesaj:
Buna ziua
Acum 3-4 ani am inceput sa am urmatoarele simptome:senzatie de rau de la stomac,cu amortirea fetei-de parca ar fi fost arsa de soare,aparitia unor pete rosii pe fata si piept,in acelas loc,cu senzatia de mincarime usoara si pusee de hipertensiune.Aceste simptome apareau destul de rar si dispareau repede,inclusiv petele de pe fata si piept,Am consultat medicul de familie,am fost trimis la dermatologie,unde mi s-a prescris o medicamentatie cu antiinflamatorii-diprofos.In ultimul timp aceste simptome au revenit si sunt permanente,insotite si de un fel de ameteala ca si cum as fi pe o barca pe apa.Am facut analize de singe si de urina si au iesit foarte bune,in afara de colesterol=220 si TGP=68 si ficat gras.Deasemenea la ecograf mi s-a spus ca am nisip la rinichi si fiere cu namol.Va rog sa-mi spuneti ce analize sau consultatii sa mai fac?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:46am Jul 23
cum va simteati in acele perioade cand apareau? stres, tristete,etc.? puteti face o legatura intre starea psihica si simptomele mentionate? daca da atunci aveti o problema de psihosomatizare, caz in care va recomand psihoterapie si un consult psihiatric. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile