consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 102 kg si probleme de sanatate: sunt hipertensiva, am steatoza hepatica, colesterol marit, trigliceride marite, am gonartroza la genunchi, spondiloza cervicala, am retentie de apa si foarte greu ma abtin de la mancare “buna”. Ce-i de facut?!

Terapeuti RO 10:20am Oct 8
Mesaj anonim:

Sunt grasa, am 1,70 inaltime si 102 kg si 55 de ani, despartita de 18 ani, am un copil
doresc o recomandare din partea dvs. deoarece au inceput sa apara unele probleme: sunt hipertensiva, am steatoza hepatica, colesterol marit, trigliceride marite, am gonartroza la genunchi, spondiloza cervicala, am retentie de apa si foarte greu ma abtin de la mancare"buna". Ce-i de facut?!


Florin Leo 10:22am Oct 8
O pot ajuta eu pe doamna, sa ma sune la tel. 0744.158.497, pentru o programare la cabinet. Evaluarea Nutritionala si Corporala este gratuita in aceasta perioada. Poate fi si din provincie doamna, se poate rezolva.

Florentina Gionea 10:24am Oct 8
Buna, in primul rand este important sa consultati un nutritionist. Eu va pot sfatui ce si cum sa faceti pentru a slabi si pentru a reduce riscurile bolilor de care vorbiti mai sus. Aici puteti vedea cum se desfasoara o consultatie: http://iubimsigatim.wordpress.com/2013/09/10/consultatii-diete-si-detox-in-bucuresti/. Este foarte important sa lucrati cauzele bolilor si sa tratam efectele actiunilor de pana acum. Ma puteti contacta la 0727784667 cabinetul meu se afla in Bucuresti. Sanatate multa!

Denisa Popescu 10:30am Oct 8
In primul rand, ar trebui consultat un nutritionist pentru a stabili un regim alimentar care sa va ajute sa slabiti si sa se imbunatateasca, in acelasi timp, starea de sanatate. In al doilea rand, ar fi necesar sa determinati daca obiceiul de iubitor culinar nu cumva suplineste o nevoie psihica/sufleteasca nesatisfacuta. Si, in acest caz, ar fi necesar sa vedeti si un psiholog.

Raluca Cucu 10:35am Oct 8
Sa fiu carcotasa, terapeut lucreaza cu psihicul nu cu fizicul, deci asta tine de un nutritionist si in paralel o psihoterapie pentru intarirea psihicului si motivare.

DrDaniel Ganea 1:48pm Oct 8
In primul rand ar trebui sa consultati un… Dar de fapt, tu, tu CE vrei? Ca daca raspunzi la intrebarea asta, restul treptelor ti se vor asterne inainte. Ti se vor asterne ele oricum, dar numai daca stii CE vrei le poti vedea… http://ro.scribd.com/doc/24132500/Manual-de-Legea-Atractiei

Psihoterapeut Hinta Voinea Daniela 2:57pm Oct 8
Buna ziua,
Ati incercat sa participati vreun grup de suport?
O zi buna in continuare.
Daniela Hinta

Catalin Lazar 7:07pm Oct 9
Este o situaţie în care o colaborare cu un nutritionist si cu un psihoterapeut poate fi foarte avantajoasă.

Cursuri Naturopatie Borri 10:31pm Oct 17
Problema dv presupune o mare singuratate. Daca vreti sa rezolvati cauza… tb sa cresteti autostima fata de dv si sa incepeti sa va iubiti. Dupa rezultatul analizelor… reies unele energii blocate sau inhibate la dv. O punere in armonie cu propria persoana si o relatie de reciprocitate va poate ajuta sa va remediati situatia.

Claudiu Klau 5:54pm Nov 4
OK….si daca problema e de natura hormonala…? Ce fac nutritionistul si psihoterapeutul???


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile