consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o obezitate de gradul 1. Nu imi place cum arat si nu ma simt bine in pielea mea.

Terapeuti RO 2:05am Oct 29
Mesaj:

Am o obezitate de gradul 1. Nu imi place cum arat si nu ma simt bine in pielea mea. Probema e ca nu ma pot abtine sa nu "ciugulesc" ceva din cauza ambitiei prea slabe si tot cea ce vad in jurul meu trebuie sa gust, dar din pacate nu ma opresc doar la gustat. Unica miscare pe care o fac este de acasa pana la scoala si inapoi. Lucrez de acasa, in fata laptop-ului si rontai mereu cateceva. Am 22 de ani si nu stiu cum sa ma ambitionez sau sa imi impun un stil de viata sanatos. Mereu cand mi-am impus sa am o dieta echilibrata si sanatoasa sau sa fac miscare, nu a tinut mai mult de 2 zile, dupa care reveneam din nou la obiceiurile proaste, ma consolam in ideea ca cine ma place, ma place si asa si ca va fii doar o exceptie, ca de maine o sa fiu mai serioasa dar din pacate asta nu se intampla. Nu stiu cum sa iau atitudine sau sa duc aceasta lupta mai mult de doua zile. Nu mi-am impus niciodata tinte greu de atins, ci doar sa slabesc 1 kg pe saptamana, dar din pacate parese ca nimic nu tine mai mult de doua zile!


Cristian Munteanu 6:31am Oct 29
Obezitate si "ciuguleala" inseamna o lipsa undeva! O carenta care de multe ori este relationala, poate o singuratate dificila. Eu as inchide laptop-ul si as citi o carte, pe care sa o tin cu amandoua mainile. :)

Dorin-Mihail Agapie 7:06am Oct 29
În curând voi lansa (împreună cu o colegă psiholog) un program de training special destinat persoanelor care doresc să-și schimbe stilul de viață prin adoptarea activității fizice în viața de zi cu zi. Reluăm acest proiect, existând deja anumite rezultate (foarte) încurajatoare în urma unui grup pilot.

Asociat activității fizice ne propunem să oferim detalii despre o nutriție sănătoasă (deși nu vor exista diete impuse) + altele (surprize).

Pentru mai multe detalii, o să lansăm site-ul în curând (aproximativ o săptămână), așadar dacă dorești poți lua direct contactul cu mine prin intermediul facebook-ului sau poți aștepta să-ți ofer în curând link-ul despre care am spus mai sus, (cu voia administratorului acestui grup), aici în comment.

Ne vom centra pe motivația ta și folosind „instrumente” și metode din aria psihologiei vei face sport frecvent.

Numai bine.


Remus Sandu 12:58pm Oct 29
Puteţj încerca dietă http://tinyurl.com/occrw9g , nişte suplimente de bază (omega 3, vitamina E, magneziu) https://www.facebook.com/groups/alimentatiaveganafarafoc/permalink/10151583899618600/ , + (eventual) alte suplimente care acţionează direct sau indirect asupra poftei de mâncare. Slimaluma Plus, Niacină cu eliberare rapidă de ex. Desigur, luaţi legătura cu cineva care a mai folosit şi cunoaşte în ce cantităţi trebuie administrate, un nuttriţionist priceput ar fi cea mai bună idee.

Raluca Crisan 5:17am Oct 30
http://www.myfitnesspal.com/ – poata va ajuta un cont pe site-ul asta


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile