consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum pot sa trec peste atatea dezamagiri? Simt ca nu mai rezist, plang foarte mult, ma cert cu toata lumea sunt foarte irascibila, nu stiu cum sa merg inainte…

Terapeuti RO 3:56pm Nov 14
Mesaj:

cum pot sa trec peste atatea dezamagiri?simt ca nu mai rezist,plang foarte mult,ma cert cu toata lumea sunt foarte irascibila,nu stiu cum sa merg inainte,am un copil minunat si as vrea sa ma fac bine pentru el.as vrea sa pot sa rad din nou sa fiu fericita.mai exista o sansa si pentru mine?


Luciaa Lucia 4:26pm Nov 14
Da…sansa exista mereu…important este sa lucrezi cu tine…cu psihicul tau..mai ales ca ai un copil si ai pentru ce lupta…nu gandi ce spun cei din jur ca ei oricum gasesc ceva rau…gandeste te la ce ti face tie bine si incearca sa gandesti pozitiv..totul depinde de asta..nu te raporta la altii cu doar la binele tau

Mariana Stoica 4:58pm Nov 14
Ptr copilul tău merită să mergi mai departe.Îţi spun din …….suflet….stiu..

Maria Tatiana 5:18pm Nov 14
Pentru a simtii ca tu detii controlul iti recomand sa mergi la cateva sedinte de box, vei elibera multe din energiile negative cumulate in urma dezamagirilor. La orice varsta poti face asta, indiferent de probleme, ajuta la eliberarea tensiunilor si in felul acesta nu vei mai fi asa de irascibila. Ajuta si tu endorfinele sa te faca fericita :D . Curaj, esti o invingatoare!!!!!

Valy Papp 6:32pm Nov 14
Dacă ai un copilaş ai pentru ce să trăiesti iar pt orice problema există rezolvare dacă crezi cu adevărat în bunul dumnezeu .

Bogdan Bogdanovich 9:28pm Nov 14
este demonstrat stiintifica ca sporturile cardio ajuta mai mult decat medicamentatia antidepresiva. combinat cu suplimentare de vitamina D 1000 de mg in perioada lunilor cu r si un complex de vit B si C/ luate in fiecare zi…va pune pe roti in mai putin de 2 saptamani

Bogdan Bogdanovich 9:30pm Nov 14
daca optati ptr alergat 30 de min / zi ..sau 1 h la doua zile

Ilona Ilona 10:29pm Nov 14
SI…EU sunt MAMA si pentru ca sunt o persoana "SENZITIVA" imi doresc sa te AJUT,Intra pe adresa mea de mess ilonailo2 si in citeva zile nu mai ai nimic.trebuie doar sa te vad.te astept cu mult drag

Denissa Toma 7:53am Nov 15
Cat timp are copilul? Care este persoana de sprijin pentru tine din familie? Care sunt dezamagirile peste care trebuie sa treci? Cum ai facut fata pana in acest moment (cand simti ca nu mai poti) situatiilor stresante din viata ta? Ar fi bine sa discuti aspectele astea cu un psiholog, s-ar putea sa gasesti si alte perspective din care sa privesti lucrurile, si implicit sa-ti gasesti resursele interioare sa mergi mai departe.

Al-atar Muna 8:26am Nov 15
Atunci cand ai anumite asteptari din partea celor de langa tine, apar si dezamagirile. Asteptarile sunt de fapt proiectiile tale asupra celorlati.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile