Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt un barbat de 40 de ani si mi-am pierdut increderea in mine, nu mai sunt o persoana sociabila, prefer de cele mai multe ori sa ma inchid in mine, devin foarte repede irascibil chiar si cu persoane foarte dragi mie.

Terapeuti RO 8:27am Feb 3
Mesaj:
Buna seara,sunt un barbat de 40 de ani,casatorit si 2 copii.Cred ca am ajuns in aceasta faza de a cere un sfat o parere medicala deoarece am impresia ca ma confrunt cu o situatie la care nu gasesc raspuns.Problema mea se refera la…nici nu stiu cum sa formulez si daca gresesc imi cer scuze,problema este ca mi-am pierdut increderea in mine,nu mai sunt o persoana sociabila asa cum eram,prefer de cele mai multe ori sa ma inchid in mine ,devin foarte repede irascibil chiar si cu persoane foarte dragi mie(ex:copii),la servici am impresia ca nu mai sunt dorit de catre ceilalti colegi si toate aceste lucruri nu au existat.La servici daca careva din colegii mei au apelat la mine spre ai ajuta intr-un fel sau altul ,nu m-am dat la o parte niciodata daca m-ia stat in putinta,insa acum observ ca nu stiu tot eu sunt acel om sau persoana care se simte data la oparte.Cred ca si situatia
de la servici ma determina sa am un comportament mai ciudat mai diferit nicidecum cum il aveam altadata.Poate nu ma fac inteles desi as vrea dar mai pot sa va spun ca si insomniile pe care le am spun eu ca nu sunt sanatoase atata timp cat imi trec tot felul de prostii prin cap.Vreau sa mai spun ca am incercat si ceva usor de somn pentru a ma putea odihnii dar in final am renuntat pentru a nu devenii dependent.Ar mai fii multe de spus dar ma opresc aici insperanta ca poate cineva care va citii cele scrise de mine va intelege ceva si ma va ajuta cu o vorba ,cu un sfat,nu stiu…Astept un raspuns,si multumesc anticipat.Cu stima Adrian.

Luminita Panait 1:13pm Feb 6
Uneori stressul, asteptarile noastre prea mari de la noi insine, presiunea sociala si familiala ne duc intr un punct in care putem fi nemultumiti de noi insine. Fiind nemultumiti de noi insine tindem sa ne pedepsim. Incercati sa identificati sursa nemultumirilor si sa fiti mai tolerant cu ea. Un apel la un terapeut ar fi de mare ajutor. Cu stima,

Catalin Lazar 10:37am Feb 8
Opinia mea este ca treceti printr-o stare de deprimare si ca este momentul sa discutati cu un psihoterapeut si nu sa ramaneti asa, ca si cum s-ar rezolva de la sine. Sentimentul de a fi dat la o parte are o contributie importanta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita