Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum pot avea incredere mai multa in mine, sa nu mai fiu sensibila, sa plang aproape la orice problema aparuta?

Terapeuti RO 7:22pm Jan 4
Mesaj:
cum pot avea incredere mai multa in mine?
sa nu mai fiu sensibila sa plang aproape la orice problema aparuta, sa fiu atenta la tot ceea ce trebuie sa fac. Multumesc

Elena Florea 7:25pm Jan 4
da-mi te rog adresa ta de email ca iti pot raspunde

Remus Sandu 7:53pm Jan 4
ce se poate înţelege din faptul că un om are mai mult curaj şi succes dacă face mişcare ? Un nivel mai ridicat de testosteron potenţează eliberarea dopaminei (eşti activ, ai chef de viaţă), şi devii mai puţin vulnerabil în interacţiunea cu mediul tău de viaţă. Sau la fel de bine sunt oameni care nu fac mai deloc mişcare şi sunt totuşi ok, dar evită stresul şi conflictele. Iar dacă proporţia între testosteron şi cortizol este constantă, cam tot pe acolo ajungi.

Psiholog Constantin Oprea 5:46am Jan 5
Ar fi multe de spus în această privință.Trebuie să te analizezi să vezi ce te face să fii așa.Să le pui pe o hârtie.Să vezi dacă sunt întemeiate.Dacă nu,de fapt îți trebuie o câștigare de abilități sociale.În general un om când este în această situație,nu este pregătit cu informație adecvată pentru a răzbate în viața de zi cu zi.Și atunci îți trebuie multă dezvoltare personală.Adică să iei fiecare aspect al vieții tale care te îngrijorează și să citești foarte mult despre el.După aceea iei de acolo toate ideile care ți se potrivesc și le pui în practică.Informația înseamnă PUTERE.Astăzi foarte puțini citesc și mai ales ce trebuie.Cam asta ar fi pe scurt.Dacă vrei mai detaliat mă poți contacta și dezbatem în detaliu.

Ivan Corina 11:04am Jan 5
Cred ca primul pas este sa-ti acccepti sensibilitatea si nu sa incerci sa scapi de ea. Acceptand ca esti asa cum esti vei vedea si ceea ce iti aduce frumos in viata aceasta sensibilita si tot asa, cunoscandu-te mai bine vei avea mai multa incredere in tine. Succes!

Nico P. Menic 8:03am Jan 16
povestea asta este mai adanca decat pare, nu se poate sa ai low self-asteem fara motiv nu se poate sa fii prea sensibila fara motiv si atentia vine o data cu starea ta emotionala deci ca sa punctam treaba asta calumea, ca tu sa nu mai fii sensibila trebuie sa inveti sa ai incredere in tine ca tu sa ai incredere in tine trebuie sa vezi ce anume te face sa iti pierzi increderea ca sa poti sa fii atenta trebuie sa scapi de primele 2 probeme, cel mai recomandat e sa mergi la cateva sedinte si sa nu lasi treaba asta sa evolueze, neglijenta fata de psihicul uman este una dintre greselile principale pe care un indiviid le poate face, :)

Catalin Lazar 11:59pm Jan 23
lucrand cu un terapeut se pot obtine rezultate.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita