Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma enervez din ce in ce mai usor, mi se pare ca tot ce fac cei din jurul meu este ciudat si absurd. Am 22 de ani. Momentele de nervozitate apar si dispar, cateodata nici nu imi dau seama ca am avut un ton agresiv cand am vorbit.

Terapeuti.ro 8:56am Jul 7
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

De la un timp am ajuns sa ma enervez din ce in ce mai usor, sa mi se para ca tot ce fac cei din jurul meu este ciudat si absurd. Am 22 de ani. Momentele de nervozitate apar si dispar, cateodata nici nu imi dau seama ca am avut un ton agresiv cand am vorbit. Am zile in care nu ma enervez deloc, dar am si zile cand am aceste stari de nervi de cateva ori pe zi de intensificari si durate diferite. Este posibil sa fie furie volatila sau alte forme de furie?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:09am Jul 7
este foarte greu sa ne dam seama ce fel de furie este atata timp cat nu iti cunoastem contextul. Nu ne-ai spus nimic despre mediul in care traiesti, de cat timp ti se intampla acest lucru, etc. :(

Mihaela Hanganu 8:14pm Jul 7
La baza furiei se pot resimti stari ca frustrarea, inutilitatea sau sentimente de inutilitate, vina si revolta. Creierul incearca sa gaseasca o cale pentru a scoate in evidenta faptul ca ceva nu functioneaza asa cum ne dorim. Acele stari sau sentimente ies la iveala in momentul in care anumite nevoi nu sunt satisfacute sau valorile noastre sunt incalcate. E de preferat ca in acest caz sa se identifice nevoia sau nevoile nesatisfacute si persoana in cauza sa gaseasca resursele necesare pentru a o implini.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita