consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt femeie si am crize de nebunie… Cand ma apuca, destul de des in ultimul timp, imi cumpar pe datorie vin sau bere si consum in nestire, apoi am manifestari de om nebun, tip, trantesc, arunc lucruri…

Terapeuti RO 8:33am Feb 9
Mesaj:
Buna ziua! am o problema foart grava ,in sensul ca am crize de nebunie ,in viziunea mea…..sunt casnica de 20 de ani ,am un sot care m-a suportat cu toate zapacelile mele [ pe primul l-am pierdut in revolutia 89].Cand ma apuca si e destul de frecvent in ultimul timp,imi cumpar pe datorie vin sau bere si consum in nestire….apoi am manufestari de om nebun…tip ,trantesc ,busesc lucruri…..nu mai pot…sigur aspectele acestea le am din vechime ..dar as vrea sa se opreasca odata! Am facut tratamente psihiatrice…o perioada a fost bine …dar nu am prieteni ,sotul trebuie sa mearga sa munceasca ,datorita compportamentului meu nici cu vecinii nu ma bine….deci sunt oarecum izolata social.Ce sa fac sa scap de aceste manifestari?

Doina Zamfirescu 8:56am Feb 9
In lipsa unor informatii cum ar fi :diagosticul, motivul pentru care ati oprit medicatia, este destul de dificil sa am o parere. Ati incercat sa apelati la un terapeut? Daca nu acum ar fi un moment potrivit.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:59am Feb 9
daca s-a constatat ca este nevoie de un tratament psihiatric constant atunci ar fi bine sa il continuati, insa daca este vorba si despre tulburari de comportament cauzate de abuzul de alcool atunci va recomand sa mergeti la un terapeut specializat pe acest gen de adictie, altfel sansele dvs. de vindecare sunt foarte mici (fara ajutor). Succes!

Emanuel Prichici 10:19am Feb 9
mergeti la un psihiatru.

Lia Mariana 10:38am Feb 9
mergi la medic

Delia Craciun Cormos 3:11pm Feb 9
si eu va recomand un psihoterapeut. dupa parerea mea faptul ca sunteti constienta de tot ce se intampla si va deranjeaza reactiile dumneavoastra, imi spune ca nu sunteti un caz pentru psihiatru ci pentru psiholog. numai bine!

Mar Dum 4:46pm Feb 9
NUMAI MAMA OMIDA POATE GHICI EXACT CAUZELE INSA AR PUTEA FI O NEMULTUMIRE DATORATA ROLULUI DE CASINICA, DEGRADARII RELATIEI CU SOTUL SI NEPUTINTEI DE A VA DEPASI CONDITIA ASUMANDU-VA RESPONSABILITATEA PENTRU MAI MULT. ADEVARUL IL PUTETI AFLA DOAR LUCRAND CU UN PSIHOTERAPEUT .


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed