consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am nevoie de un psihoterapeut care sa lucreze noaptea si doar in scris.

Terapeuti RO 8:44am Jul 10
Mesaj:
nu ma simt confortabil sa povestesc față în față unui strain problema mea; in plus, am predispozitia sa ma gandesc sa cer ajutorul unui p-t mai mult noaptea decat in timpul zilei.

asadar, imi puteti recomanda un p-t care sa lucreze noaptea si doar in scris (mesageria electronica/instant message)? pot plati electronic (transfer bancar sau paypal)

poate ca dupa cateva sedinte de acest tip as putea continua cu sedinte obisnuite, insa pentru inceput nu cred ca as putea altfel.

multumesc


Lavinia Bârsan 9:27am Jul 10
Începand din luna august va functiona serviciul Helpline care presupune ca puteti apela un numar (cu tarif normal) si veti fi consiliat telefonic, fara insa a plati deoarece face parte dintr-un proiect de voluntariat. Daca pana in luna august, cand o sa va pot oferi numarul de telefon, nu reusiti sa rezolvati problema care va framanta, puteti sa-mi scrieti in privat pentru eventualele detalii! Multa sanatate!

Carmen Caramlau 10:15am Jul 10
Se poate. Contactati-ma in privat ca sa va dau toate detaliile.

Invingem Stresul Impreuna 8:21pm Jul 15
Ar fi bine sa dai detalii despre problema, ca sa avem o idee despre natura ei… O discutie insa se poate purta oricand, in scris, pe messenger.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed