consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Imi puteti recomanda un psihoterapeut care sa lucreze noaptea si doar in scris? Nu ma simt confortabil sa povestesc fata în fata unui strain problema mea.

Terapeuti RO 8:47am Jul 10
Mesaj:
nu ma simt confortabil sa povestesc față în față unui strain problema mea; in plus, am predispozitia sa ma gandesc sa cer ajutorul unui p-t mai mult noaptea decat in timpul zilei.

asadar, imi puteti recomanda un p-t care sa lucreze noaptea si doar in scris (mesageria electronica/instant message)? pot plati electronic (transfer bancar sau paypal)

poate ca dupa cateva sedinte de acest tip as putea continua cu sedinte obisnuite, insa pentru inceput nu cred ca as putea altfel.

multumesc


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:16am Jul 10
cred ca puteti scrie in privat oricarui psihoterapeut ale carui date de contact le gasiti pe internet. Compuneti un text in care sa descrieti cat mai bine situatia Dvs. si incepeti de aici… sigur veti fi ajutat. Succes!

Lavinia Bârsan 9:26am Jul 10
Începand din luna august va functiona serviciul Helpline care presupune ca puteti apela un numar (cu tarif normal) si veti fi consiliat telefonic, fara insa a plati deoarece face parte dintr-un proiect de voluntariat. Daca pana in luna august, cand o sa va pot oferi numarul de telefon, nu reusiti sa rezolvati problema care va framanta, puteti sa-mi scrieti in privat pentru eventualele detalii! Multa sanatate!

Psiholog Elena Florea 1:29pm Jul 10
Buna, eu fac si consiliere online, daca doresti ma poti contacta.Datele de contact le gasesti pe profilul meu.Multa bafta!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed