consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am febra 37-38 de doua saptamani. Nu am frisoane, dar mari dureri ale articulatiilor, senzatia de tremur, de lesin. Pot fi acestea simptome ale unei tulburari a sistemului nervos?

Terapeuti.ro 7:49am Nov 27
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Am 28 ani si am febra 37-38 de doua saptamani. nu am frisoane, dar mari dureri ale articulatiilor mari. plus la asta simt deseori senzatia de tremur in tot corpul si mari slabiciuni, senzatie de lesin. precizez ca am probleme in familie cu sotul, iar din cauza sistemului nervos iritat am probleme si cu teroida, si cu inima.din cauza ca febra nu mai disparea, am mers la medicul de familie si mi-a prescris antibiotice. din prima zi de antibiotice mi-a disparut febra, dar continua sa ma doara articulaliile, desi nu atat de tare. ieri am terminat antibioticile, iar azi mi-a reaparut febra si s-au intensificat durerile de articulatii si spate. Pot fi aceste dureri plus febra simptome ale unei tulburari a sistemului nervos? ce analize ar fi bine sa fac?


Psihologul Va Raspunde 8:00am Nov 27
Sa ELIMINI cauzele care provoaca tulburarile pe fond nervos. Analizele nu ajuta la vindecare… ci doar iti ofera un reper privind distanta ta fata de starea de bine. Ai de ales daca vei continua sa te complaci intr-un mediu ostil, si sa suferi in continuare, sau sa iei masuri. Altfel, e ca si cum intru in apa rece a unui rau, si apoi ma plang ca mi-e frig, refuzand sa ies afara…

Gianina-Daniela Morozov 8:14am Nov 27
mergi la un medic reumatolog si relateaza cu exactitate starile!iti va prescrie o serie de analize dar mai ale cea a factorului autoimun.daca acesta este pozitiv e posibil ca in urma stresului acumulat sa se fi declansat o boala autoimuna ….de exp spondilita-anchilozanta pentru care exista tratament biologic in spitalul cantacuzino bucuresti!

Nicoleta Tatu 10:50am Nov 28
Cred ca dupa controlul la medicul de familie urmatorul pas ar fi sa consultati un medic specialist-reumatolog – care sa faca un consult mai amanuntit in vederea depistarii cauzei simptomatologiei cu care va confruntati.Sau cel putin sa vedeti daca probleme sunt datorate unor conditii medicale generale.Sanatate!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile