Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm hernie de disc si din cauza durerilor mari nu am un serviciu si stau acasa. Cand cumpar ceva am impresia ca sotului meu nu ii place ca am cheltuit.

Terapeuti RO 8:49am Sep 24
Mesaj:
Am avut un accident acum un an.De arunci sufar de hernie de disc si din cauza durerilor mari nu am un serviciu si stau acasa.Locuiesc cu sotul si cu parintii lui.Eu sufar mult cind e vorba de bani..ma doare tot timpul cind toti planifica ceva si eu nu pot interveni cu nimic(bani).Sotul mereu imi zice tot timpul "cumpara ce vrei"insa cimd cumpar ceva am impresia ca o sa cada lumea pe el ..am impresia ca nui place ca am cheltuiut.Ma simt tare prost in ultimul timp..vreau sa muncesc ,dar atunci cind nici din pat nu ma pot ridica ,inteleg ca nu pot face nimic.Eu am 25 de ani.La asa o virsta ar trebui si copii sa am.eu i. schimb stau inchisa in casa si cu dureri.Am nevoie de un sfat.Las cere de la mama mea.insa ea nu mai e in viata de 4 ani.Ma simt singura.Mii rusine sa cer sa mi se cumpere o inghetata.Chiar azi am auzit o lectie de la soacra mea "nu sunt bani,nu trebuie sa cumparam multe lucruri"…si pe mine iarasi ma afecteaza,pentru ca eu sunt unicul om in casa care nu munceste.ajutatima sa ies din asta moral..Sunt intro depresie nebuna..Citeodata imi pare ca sotul ma intelege,dar de cele mai multe ori ma simt singura si neajutorata.multumesc(nam bani nici macar sa merg la un psiholog)

Dana Dumitrescu 9:30am Sep 24
Pana la psiholog mergeti la chirurg ! Nu se poate la 25 de ani sa stai sa te lamentezi !!!

Clau Anki 12:32pm Sep 24
Problema se poate rezolva prin pastile, injectii sau interventie chirurgicala. Si eu am hernie de disc si nu pot face munca fizica, dar fac munca intelectuala. Poti gasi ceva care sa se adapteze nevoilor tale. Pana gasesti, sentimentul de inutilitate poate fi atenuat putin, fiind transparenta cu familia, spunandu-le cum te simti si ce-ti doresti, eventual cerand niste idei referitor la faptul ca vrei sa fii utila in famile.

Laura Virlar 2:12pm Sep 24
Ce ai incercat pentru a te vindeca? Si eu am hernie de disc si atunci cand am dureri fac orice mi se pare necesar ca sa ma pun pe picioare de la tratament medicamentos la reflexoterapie, kineto, infiltratii, diverse proceduri… Ridica-te din pat, altfel o sa-ti fie din ce in ce mai greu sa te rupi de acolo! Vrei sa traiesti asa toata viata? Ai numai 25 de ani, ia-te la tranta cu boala! Orice actiune e mult mai buna decat lipsa de actiune. asta daca VREI sa te faci bine si sa fii functionala. Totusi a trecut un an din viata ta! Fa ceva sa-i recuperezi pe cei ce vor veni!

Elena Grijincu 2:31pm Sep 24
Eu am terminat Kinetoterapie si Motricitate Speciala, ma poti contacta in privat pentru cateva solutii de eliminare a durerii si bineinteles pentru recuperarea herniei de disc!

Doctorul Terapii Complementare 2:09pm Sep 25
Pt hernia de disc căutați:l pe d-l Viorel Butnaru la tel 0722737186. Lucrează ieftin 50 ron pt o sedință. Sănâtate!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed