consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Atacurile mele de panica sunt din ce in ce mai dese. Sunt constient ca ele exista doar in mintea mea, dar nu le pot controla. Simt ca ma sufoc, la cea mai mica durere intru în panica, dar nu pot merge la un cabinet din cauza problemelor financiare.

Terapeuti.ro 8:28am Jan 15
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Bună ziua, va scriu în legătură cu atacurile mele de panică, sunt din ce în ce mai dese și îmi foarte greu, sunt constinent ca ele există doar în mintea mea, dar nu le pot controla, mai explicit simț ca.mă.sufoc la cea mai mică durere întru în panică , îmi doresc enorm sa.mi revin din această problemă, dar nu pot merge la un cabinet din cauza problemelor financiare , mă puteți ajuta? Va mulțumesc?


Lia Oltean 9:57am Jan 15
În cazul în care sunteți asigurat/ă, puteți beneficia de tratament psihiatric gratuit. Totodată, există posibilitatea de a beneficia de psihoterapie în aceeași manieră. De asemenea, există programe gratuite, cum ar fi participarea în studii, dacă îndepliniți criteriile de eligibilitate. Un astfel de studiu online, al cărei criterii cred că le-ați putea îndeplini din cele descrise, este http://studiu.paxonline.ro/index.php?id=inscriere-studiu. Alte cercetări se desfășoară în cadrul clinicii universitare de psihologie din Cluj-Napoca (http://clinicadepsihologie.ro/) sau în cadrul Departamentului de Psihologie Clinică și Psihoterapie, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. O altă posibilitate, este contactarea unui psihoterapeut – unii sunt dispuși să preia cazuri pro-bono. Dacă însă, dintr-un motiv anume, variantele propuse mai sus nu sunt fezabile, vă recomand totuși să investiți într-un demers terapeutic – merită!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile