consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu este atat de stresat la locul de munca incat nu poate dormi noaptea deloc si are si stari de panica.

Terapeuti RO 8:38am Aug 21
Mesaj:
Buna ziua,
am si eu o intrebare: sotul meu este redactor insa in ultima vreme este atat de stresat incat nu poate dormi noaptea deloc. Pentru prima data am observat niste stari de panica vara trecuta, am fost de 2 ori la psiholog impreuna si au disparut incet, incet. Insa acum mi se pare ca s-au agravat, in sensul ca aceasta stare de panica, cu neputinta sa faca fata la serviciu si nesomn se intinde de aproape o luna cu cateva intreruperi. cum pot sa-l ajut? pentru ca psiholog nu mai vrea sa mearga. Va rog sa ma sfatuiti cat mai bine!!!
Multumesc anticipat.

Doina Zamfirescu 9:20am Aug 21
Este posibil sa se fi rectivat starile de panica. Indicat ar fi sa reia sedintele la psihoterapeut pentru rezolvarea acestor manifestari. Exista unele lucruri pe care nu le puteti face pentru sotul dvs. Are nevoie de o persoana specializata.

Cristina Cristea 9:27am Aug 21
Si sfatul meu este sa-l convingeti sa reia sedintele de psihoterapie . Puteti merge impreuna , daca ii este mai usor . Personal , nu prea aveti ce face pentru el , doar sa-i aratati ca il sustineti , orice ar fi . Rabdare , incurajati-l….Noroc !

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:52am Aug 21
daca este o problema predominat fiziologica (lipsa somnului, efort fizic/psihic f mare si mult, etc.) atunci ar fi bine sa consultati un medic psihiatru, pot exista solutii simple. Daca nu vrea sa faca nimic, atunci ii puteti garanta ca o sa ajunga la psihiatru, de data asta impotriva vointei si la un stadiu avansat al simptomelor (in cel mai fericit caz). Succes!

Neli Pena 10:39am Aug 21
Din pacate, primul specialist care l-ar putea ajuta pe sutul dvs. este cel la care nu vrea sa mearga. Mai ramane sa luati in calcul o vizita la medicul psihiatru care la fel de sigur il poate ajuta. Mult noroc1

Carmen Caramlau 5:51pm Aug 21
Exista multe terapii, nu numai psihoterapia, deci intrati pe terapeuti.ro si alegeti de acolo terapeutul care va atrage. Nu se rezolva cu un sfat, ci cu indrumare si consecventa.

Aniela Lucian 9:42pm Aug 21
Cred ca este ingrijorat din cauza problemelor de la servici, probabil ca a ajuns la punctul in care crede ca nu mai exista nici un viitor. Este o stare autoalimentata de stresul prelungit (la care, desigur, nici situatia presei contemporane nu il ajuta…) Ar trebui sa se forteze (=autocontrol) sa constientizeze ca nu merita sa-si faca griji pentru o situatie viitoare care nici nu este sigur ca se va intimpla. Vorba cintecului: “Don’t worry, be happy. – Daca te ingrijorezi, doar DUBLEZI problema”.- Daca continua asa, fara constientizare, face atac de cord in scurt timp, si o paralizie. Intrebati-l daca asta este ceea ce isi doreste… o paralizie… Asta, pentru ca moartea nu vine usor: mai intii, te chinuie rau de tot….

Doina Zamfirescu 9:45pm Aug 21
Sa nu exageram…zic!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:49am Aug 22
revin… atacurile de panica/starile anxioase/oboseala cronica/etc… se trateaza. Nu este nevoie sa dramatizam, mai ales in anxietate, dar nici sa ‘lasam timpul sa treaca’. Succes! ;)

Doctorul Terapii Complementare 5:52pm Aug 22
Aşa cum am mai recomandat, revin şi zic că atacurile de panică se tratează fitoterapeutic. Pulberea din rădăcină de Captalan şi cea de Sunătoare în părţi egale, de 4 ori pe zi câte o linguriţă rasă se ţine sub limbă 15 – 20 minute apoi se înghite cu puţin lapte. Se ia înainte de mâncare, pe stomacul gol. Nu se mănâncă nimic minim 30 de minute după ce s-a înghiţit.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile