consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am facut atacuri de panica de cand lucram in contabilitate si a fost arestat directorul meu. Am dat foarte multe declaratii la politia economica si de atunci am ramas cu sechele.

Terapeuti RO 9:11am Aug 27
Mesaj:
buna ziua,am facut atacuri de panica si o depresie in 2005 cand lucram la contabilitate si a fost arestat directorul meu.
am dat atatea declaratii la politia economica si de atunci am ramas cu sechele.am mai avut mici probleme , dar in anul 2014 din primavara am tot urmat tratament si am fost mai bine in lunile mai si iunie si din iulie nu ma prea simt bine.
am sotul cu probleme de sanatate si nu mai sunt asa multumimta de serviciu.
am opt ani vechime in firma si imi pare rau sa plec , dar am obosit asa tare , deoarece am un program foarte mare si sambata inclusiv.parca toate lucrurile ma sperie ca nu reusesc si ma fac sa ma tem de ce urmeaza sa fac , de viitorul apropita sau indepartat.
sunt foarte ambitioasa, dar panicandu-ma parca nu mai am incredere in mine.
am si o anxietate sociala, nu imi place sa stau in locuri cu multi oameni , dar am inteles ca ma va muta in birou cu mai multe persoane si acest lucru ma deranjeaza .
in permanenta am nevoie de liniste sa pot sa imi fac sarcinile de serviciu la birou ,
va multumesc !

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:49am Aug 27
pe langa tratamentul pt anxietate ar fi bine sa faceti si psihoterapie. Aceste probleme ale Dvs pot fi depasite, cu ajutor, pana la urma. Succes!

Doctorul Terapii Complementare 1:42pm Aug 27
Pt tratamentul anxietății vă recomand cura cu boabe de Ienupăr (Junuperus communis) și pulberea de coajă de salcie (Salix Alba). Dacă doriți informații suplimentare aștept un pm. Sănătate!

Carmen Caramlau 3:57pm Aug 27
Daca nu aveti o prietena care sa va sustina si sa va asculte, mergeti la terapie (EFT in special). EFT inseamna terapie de eliberare emotionala. Intelegeti de ce v-o recomand: odata ce va eliberati de emotiile negative care au declansatori in amintirile recurente, veti putea merge mai departe.

Clau Anki 8:19pm Aug 27
Anxietatea, indiferent de ce tip este, se trateaza cel mai eficient prin terapie cognitiv-comportamentala. Si asta nu spun eu, ci studiile din literatura de specialitate. Prin aceasta terapie, nu doar va vindecati de atacuri de panica si anxietate sociala, dar invatati cum sa gestionati viitoarele situatii astfel incat sa functionati optim, indiferent de stresori, distractori si alti factori anxiogeni. Daca apelati la un psihoterapeut, macar sa o faceti in cunostinta de cauza si sa va alegeti un psihoterapeut care are aceasta orientara terapeutica (din cele 200 acreditate). Numai bine.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile