Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatNiste cunoscuti au fumat iarba in aceeasi incapere cu mine si m-a luat panica de la fum. De atunci am atacuri de panica, ameteli, pierderi de memorie, nu stiu ce sa mai fac.

Terapeuti RO 12:23pm Jun 2
Mesaj:
Buna ziua , ma numesc Florin , locuiesc in Anglia ( de o luna de zile ) am atacuri de panica .
Niste oameni au fumat marijuana in aceeasi incapere cu mine , si stiam ce se poate intampla , si m-a luat panica de la fum .
Asta s-a intamplat acum 3 saptamani , si de atunci am atacuri de panica , ameteli ,pierderi de memorie, nu stiu ce sa mai fac .Stiu ca totul este din capul meu si eu imi fac rau dar am incercat sa numai ma gandesc ,dar aici in Anglia se fumeaza mult marijuana si pe strada si iar ma ia . Nu stiu ce sa mai fac , ajutati-ma va rog !!!!!!!

Ozana Budau 12:26pm Jun 2
te poate ajuta, pentru inceput, un exerctiu de respiratie sau de relaxare progresiva jacobson, pentru a-ti induce o stare generala de relaxare in organism si a diminua cat de cat acele simptome…pe urma, ar fi eficiente cateva tehnici de restructurare cognitiva, pentru a combate acele ganduri care iti produc teama exagerata…putem discuta mai multe pemesaj privat. numai bine!

Alex Enache 12:32pm Jun 2
De ce nu ati incerca sa fumati iarba ?! Incercati sa va relaxati, respirati adanc si abdominal cand simtiti ca va mai ia cu anxietate si atac de panica. Nu are cum sa fie din cauza faptului ca ati fuma sau ca ati stat in preajma altora care fumeaza, asta este din capul dumneavoastra. Stiind ca poate da anxietate, panica, sau alte efecte, si fiind in preajma e posibil sa va fi declansat singur acest "reflex" ca sa spun asa.

Georgiana Gabriela Brumă 12:42pm Jun 2
mergeti la un psihoterapeut.. exista psihoterapeuti romani care fac terapie prin intermediul internetului !! Nu mai asculti sfaturi de la persoane care nu sunt in domeniu..

Invingem Stresul Impreuna 1:06pm Jun 2
Soluta este psihoterapia. Iar daca acolo e prea scumpa, solutia online e convenabila. Cu un psihoterapeut roman.

Terapeut Masaj 1:11pm Jun 2
Cum adica sa fumeze iarba,? Nu-i mai bagati in cap sa devina un drogat, nu stiti ce spuneti

Daniela Monica Guzu-psiholog 4:33pm Jun 2
Dacă doriti terapie online va stau la dispozitie. Astept un mesaj in privat.

Carmen Caramlau 9:10pm Jun 3
Sigur e reactia la drog sau are legatura cu relocarea in Anglia? Nu de alta, dar pare o lume plina de pericole. Daca e "alergie" la strainatate, intoarceti-va acasa. Nu e usor sa te adaptezi in alta tara si nu e nici cel mai bun lucru pentru toata lumea. Daca nu asta e problema (oricum, ganditi-va serios la asta), lucrati cu un terapeut care va poate va invata ce sa faceti. Se poate rezolva. Numai bine!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile