consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In 2013 am fost diagnosticata cu depresie moderata insotita de atacuri de panica. Problemele au inceput din 2012, cu o perioada mai lunga de tristete, pe fondul unor situatii mai complicate in familie.

Terapeuti RO 9:45am Nov 25
Mesaj:
Am 24 de ani, si sunt studenta…
Ani la rand, plina de viata, olimpica, activa…
La inceputul anului 2013 am fost diagnosticata cu depresie moderata insotita de atacuri de panica. Problemele au inceput insa, din vara lui 2012, cu o perioada mai lunga de tristete, pe fondul unor situatii mai complicate in familie. Ulterior, au aparut si atacurile de panica. In urma medicatiei, atacurile de panica s-au diminuat, insa tristetea si anxietatea generalizata, persista. Am avut mici perioade de revenire insa nu au fost decat perioade… Am urmat si un numar de 12 sedinte de psihoterapie, intrerupte ulterior din cauza faptului ca nu reuseam sa mai am incredere. Incep sa cred ca nici medicatia nu-si mai face efectul. De la debutul bolii nu am mai putut da randament, iar aceasta ma afecteaza la servici – in primul rand, dar si in restul timpului, simtindu-ma slabita, totul mi se pare fara sens…

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:54am Nov 25
din ce spui pare ca ar fi bine sa consulti alt psihiatru, sau poate mai multi, in ceea ce priveste un tratament adecvat. Insa ar fi bine sa reiei psihoterapia, poate sa alegi o metoda pe termen lung (psihoterapie psihanalitica, centrata pe client/persoana, existentiala, etc.). Succes!

Gerard Stroe 12:29pm Nov 25
Este important sa aflati cauzele anxietatii si apoi sa resemnificati evenimentele respective, print-o viziune mai larga asupra motivelor pentru care ele s-au produs! Acest lucru poate fi facut in psihoterapie, ideal ar fi una centrata pe cauza nu pe simptom ( cum ar fi psihoterapie experientiala, psihanaliza, psihoterapie analitica, psihodrama). Medicatia ajuta, dar nu poate rezolva cauza, de aceea e utila in combinatie cu psihoterapia. Succes!

Remus Sandu 3:08pm Nov 25
Pentru tulburarea de panică / depresie puteţi încerca printre altele şi inositol. http://wp.me/p48646-3uP Aici sunt 6 studii de caz în care s-a folosit terapie eficientă pe termen lung, fără efecte secundare. http://wp.me/p48646-1v2 Merită urmărite şi interviurile cu acest psihiatru. http://www.youtube.com/watch?v=luKsQaj0hzs


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile