consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am avut un tata alcoolic, am 10 clase, nu am decat 2-3 prieteni, am 44 ani si un apetit sexual foarte scazut si am diagnostic de depresie cu atacuri de panica si tulburari de comportament.

Terapeuti.ro 8:21am Mar 6
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Tata alcoolic,10 clase,in copilarie am avut prieteni acum….nu am decat 2-3 ,am inceput o la 16 ani dar acum….am 44 ani si un apetit sexual foarte scazut,am avut o casnicie frumoasa,am doua fete majore,am divortat in 2010 de comun acord dar am ramas prieteni,nu lucrez din 2010 de cand am suferit o depresie,nu am avut probleme cu politia,cu familia,rudele etc.am o relatie buna.Diagnosticul depresie cu atacuri de panica si tulburari de comportament a fost pus de medic psihiatru in ianuarie 2010 ,am urmat tratament 2 ani si 3 luni .Totul a aparut in decembrie 2009 cand tatal meu a suferit un AVC cu crize comitiale.Si in momentil de fata fac atacuri de panica,nu ies din casa neinsotita,nu ma pot integra la un loc de munca,imi este frica sa stau singura in casa,etc.Mai folosesc uneori Pasiflora nu mai vreau medicamente ,incerc sa ma controlez singura dar….nu pot.Sunt bunica si nu ma pot bucura de nepotei.Ajutati ma!


Botezat-Antonescu Radu 8:40am Mar 6
discutati iar cu medicul psihiatru. Pasiflora nu are cum sa va ajute in mod clar. Daca aveti cum sa discutati si cu un psiholog cateva sedinte ar fi ideal, insa este foarte important sa va stabilizati chimic, ca dupa aceea sa va puteti bucura de familie. Curaj!

Tiberiu Seeberger 10:03am Mar 6
Bună ziua. Atacurile de panică și stările anxioase se pot trata în proporție de 100% cu ajutorul terapiei. Este un lucru bun să mergeți la terapie. Îndrăzniți !
Cu stimă, psih. Tiberiu Seeberger

Doina Zamfirescu 10:41am Mar 6
Discutati cu psihiatrul si in paralel incepeti o terapie.

Mihaela Comisel 10:55am Mar 6
Va inteleg suferinta si nu va este deloc usor. Ma gandesc ca pe langa dezavantaje, aveti si avantaje. Ce ati face daca nu ati avea aceste atacuri de panica? Va rog sa asterneti pe hartie tot ce ati fi putut face sau ceea ce va doriti sa faceti si nu ati putut sau nu puteti.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile