consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Istoricul meu e unul trist: pierderea familiei biologice, doua internari in psihiatrie, dar fara folos, si peste 100 de sedinte la psiholog. Si tot la moarte ma gandesc… Am avut multe tentative de suicid, dar niciuna reusita, din pacate.

Terapeuti.ro 8:27am Nov 4
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

-Pierderea familiei biolgice
-Mate-Info
-18 ani
-It-ist
Nu au existat
-FAmilia mea de aici este ok , nu am nici o problema momentan
-Istoricul meu e unul trist, ( 2 internari in psihiatrie dar fara folos, si peste 100 de sedinte la psiholog)
Si tot la moarte ma gandesc

Buna ziua ! Am si eu o problema, in cateva luni o sa am examenul teoretic la scoala de soferi, si toata familia pune presiune pe mine, sa o iau din prima, si sala si orasul, si pun atata presiune pe mine, incat intr-o seara le-am zis ca daca nu iau sala cum doresc ei o sa ma sinucid, si din pacate ma gandesc din ce in ce mai mult s-o fac, m-am izolat de toti prietenii de tot, nu mai vorbesc cu nimeni, stau in casa toata ziua si fac chestionare pana imi lacrimeaza ochii, la scoala am ajuns sa nu ma mai duc pentru ca nu mai pot sa ma concentrez, am o stare foarte anxioasa, de exemplu atunci cand fac un chestionar si nu stiu o intrebare imi vine sa dau cu ce am la mana, si da cu partea cu sinuciderea am avut multe tentative dar niciuna reusita din pacate, oare sunt din nou in depresie? Help Me


Tiberiu See 8:37am Nov 4
Bună ziua. Ați încercat să vorbiți cu familia despre aceste lucruri? De ce ați fost internat la psihiatrie?
Cu stimă,
psih. Tiberiu Seeberger

Botezat-Antonescu Radu 9:04am Nov 4
luarea unui examen este un stres in sine, plus efortul de a invata pt acel examen. Fa totul in ritmul tau pt ca tu o sa conduci, nu familia, iar ei trebuie sa priceapa acest lucru! Pe de alta parte ai intrebari de ordin medical si ma gandesc ca ar fi bine sa ceri parerea unui alt psihiatru si psihoterapeut. Dupa atata timp si sedinte ineficiente (asa cum spui tu) este clar ca trebuie schimbata metoda de abordare. Curaj si succes!

Duculescu Ionela 9:43am Nov 4
Ai spus ca – in cateva luni o sa ai examen.. insa tu stai in casa toata ziua sa faci chestionare, eu zic ca pui prea multa presiune pe tine, deoarece te lasi influentat de cei din jur. Cu cat este presiunea mai mare cu atat concentrarea ta o sa fie mai grea. Dute la scoala si fa ce face un adolescent, asa te vei relaxa si o sa vezi ca si atentia ta o sa fie mult mai buna. Carnetul de conducere este doar un accesoriu pentru moment (ma refer la faptul ca nu este vital pentru tine). Permite-ti tie sa gresesti si nu mai incerca sa fi perfect pentru altii. in legatura cu gandurile negative pe care le ai, te sfatuiesc si eu sa mergi la alt psihiatru si sa incerci alta metoda de psihoterapie, te asigur ca merita efortul. Bafta!

Florea Elena Roxana 12:56pm Nov 4
Si daca nu iei!? Ce se intampla? Se sfarseste lumea? Eu elev imiment cu participarea la multe olimpiade chiar cu premi la mate am picat bacul. Da am plans am suferit dar am invatat daca o sa cazi ca trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe. Si ca viata e al naibi de frumoasa. A da am fost in posturade sinucigas si crezi ca ma ajutat? Nu. Am facut multa terapie si am zis gata am ce invata de la viata
Cazi te ridici! Esuezi mai incerci si tot asa

Marius Dumitrescu 3:37pm Nov 4
Din pacate parintii tai ar trebui sa mearga psihoterqpie. explicatiile le-au dat antevorbitoarii mei…


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile