consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Acum 12 ani in viata mea s-a intamplat un foarte grav accident rutier, pierzand cea mai draga persoana! Am avut multe perioade de depresie, urmate de doua tentative de suicid…

Terapeuti RO 9:30am Oct 31
Mesaj:
In 31 mai 2002 in viata mea s-a intamplat un foarte grav accident rutier si am pierdut atunci cea mai draga persoana!!!!!!! Inmormantarea a avut loc pe 1 iunie 2002 si au trecut 12 ani de atunci 12 ani de chin, de tratament, de psihiatrie, si degeaba, pentru ca ceea ce imi doresc eu este sa vina inapoi doar ca din morti nu a inviat nimeni!!!!!!!
Viata mea s-a schimbat foarte mult de atunci, am dureri de cap frecvente, dureri fizice, sufletesti!!!!! Nu imi gasesc linistea si nici nu pot, as vrea sa ma ridic dar nu pot!!!!!!!!! Terapie am mai facut egal cu zero, pentru incompetenta unor mari medici pe care nu vreau sa-i numesc!!!!!!!!!
Au fost si multe perioade de depresie, urmate de doua tentative de suicid, as vrea sa le impac pe toate, as vrea sa se faca dreptate pentru ca nu s-a facut deloc, imi pare rau ca spun asta in prag de alegeri, dar justitia romana nu ca merge prost, nu merge deloc!!!!!!!
Imi doresc sa imi revin, sa imi explic ca totul e in regula si ca viata are sens dar………….
Viata este foarte nedreapta uneori, si foarte prea dreapta cu cei care ar merita o lectie adevarata…….

Consiliul Inteleptilor 9:42am Oct 31
Va recomand sa incercati terapie alternativa. Vindecarea Dinamica actioneaza pe mai multe planuri. Evident mai multe detalii putem discuta direct. Astept un mesaj privat daca sunteti interesat.

Daniela-Monica Guzu 12:56pm Oct 31
Ai nevoie de ajutor pentru a depasi situatia actuala.Cauta un psihoterapeut cu experienta in travaliul doliului. Succes!!!!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile