consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Eu sunt un copil de 13 ani si m-am mutat in Londra. Aici este frumos, dar nu prea am prieteni. Plang foarte mult, uneori perioadele de plans dureaza 2-3 saptamani.

Terapeuti.ro 8:19am Oct 31
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Eu sunt un copil de 13 ani si de 2 ani m-am mutat in londra si in at aici la scoala este frumos Dar Nu prea am prietenii.Eu locuiesc impreuna cu mama mea iar tatal meu sta tot in anglia doar ca Nu in londra si eu merg in vacanta la el si acolo este foarte frumos si Cand trebuie sa plac acasa si Cand ajung acasa plang foarte mult ca la el am multe prietene si este foarte frumos am si o sora mai mica cu care sa ma joc iar la mine acasa see foarte plictisitor perioada asta de plans dureasa de obiceii 2-3 săptămâni va rog frumos ajutați-ma cu ceva ,va mulțumesc


Botezat-Antonescu Radu 8:24am Oct 31
discuta cu parintii tai sa te lase mai mult la tatal tau. Sanatatea ta mintala si emotionala sunt mai importante! Curaj si succes!

David Andrei Şerbănescu 8:25pm Nov 3
Incearca sa-ti faci prieteni noi. Asta te v-a ajuta. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile